3nap késés után délutáni teszt full negatív. Volt aki aztán pár nap múlva pozitívat tesztelt?
Figyelt kérdés
Exepil tesztet használtam.Már nem igazán reménykedem,már szerintem mutatnia kellett volna....2013. júl. 30. 14:46
1/3 anonim válasza:
A hőség befolyásolhatja a ciklust, a szervezet nem hülye, minden folyadékkal, így a vérrel is spórol ilyenkor.
2/3 anonim válasza:
Nekem a nemvárt másnapján, és onnan 3 nap múlva is negatív volt a teszt, aztán kb 1 hét múlva teszteltem újra, mikor émelyegni kezdtem, akkor már pozitív volt..
3/3 anonim válasza:
Velem rendszeresen előfordul nyáron, hogy amikor ilyen pusztulat meleg van, akkor késik. Azért a biztonság kedvéért nemrég én is elvégeztem egy szintén exepil tesztet, és nekem is negatív lett. 3 nap késés bőven nem jelent semmit. De ha téged megnyugtat az, ha megismédled a tesztet, akkor ismételd meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!