Hány kg-os gyerkőcöt lehet még SSC-ben elöl, vagy csípőn hordozni? A háti hordozás valahogy nagyon nem szimpatikus.
saját felelősségre természetesen bármeddig. nem a gyereknek teszel rosszat vele,hanem a saját hátadnak. ha bírod, nem zavar téged elől,akkor hordozd ott. nekem sem szimpi a háti hordozás,bár sztem csak azért,mert még béna vagyok benne. de muszáj lesz megtanulni,mert már 8400 gr a 6 hónaposom... :S
úgyhogy gyakorolj! :D
Ameddig bírod. De ahogy nő a baba egyre jobban terheled a gerinced, a gátad. Lehet, hogy elöl kevesebbet fogod tudni hordozni, mint ami igénye lenne.
Csípőn is ameddig bírod, de az oldalakat váltogatva.
A hátihordozás pedig jó:) Amekkora szabadság kézben cipelés helyett elöl vinni, ugyanúgy elölről hátra váltani.
Nem látod, de érzed minden rezdülését.
A lányom 6 hónapos korától hordozom háton, akkor 6200 gramm körül volt.
Ha buszon, vonaton kell mennünk, még mai napig előre kötöm, de már nagyon megterhelő a csípőmnek, gerincemnek, most 10 hónapos és kb. 8 kg.
Nekem se volt szimpatikus a háti hordozás, aztán annyira belejöttem, hogy nagyon szeretem.
SSC-m és kötözős mei tai-om is van, mindkettőt használom.
Kiskorában kendőztem, de azt háton nem tudom szépen megkötni, így azt már eltettem.
Tényleg nagyon szabad érzés háton hordozni, olyan, mintha egy hátizsákot cipelnél.
Ha a gyerek csendben nézelődik, vagy elalszik, el is feledkezem arról, hogy gyerek is van velem és teljesen ki tudok kapcsolódni.
Nekem ennyi szabadság jut, így ezeket igyekszem maximálisan kiélvezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!