Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Cybex kenguruk kozott (First....

Cybex kenguruk kozott (First. Go / I. Go / 2. Go) kozott mi a kulonbseg? Melyiket ajanlanatok egy 9 honapos babanak?

Figyelt kérdés

2013. aug. 18. 22:36
 1/3 anonim ***** válasza:
71%

Kengurut egyáltalán nem,mindkettőnek nagyon kicsi a szélessége, terpesze.Fekvő pozíciót egyáltalán nem is jó használni. Nem adnék ki 30ezret egy kengurura. Ennyiből tündérputtony csatos hordozót+takarót vettem és az legalább jó, tudom, h nem ártok vele a gyerkőcömnek.

Még 2 éves korában is tudjuk majd használni, ha akarjuk. Egy ilyen kengurut már kinövik gyorsan.Ráadásul full merev az egész, a gyerekek nem szeretik ha egy fix helyen kell kirakni a kezüket, nem tudják rendesen mozgatni, mert nem engedi a hordozó.Ja, ezek mind csak elől hordozásra alkalmasak, egy 9 hós gyerkőcöt már háton hordozunk, mert a gát izmokat nagyon terheli az elől hordozás egy ekkora gyerkőcnél. Különbséget csak abban látok, h a firs-re azt írják, fektetve is lehet használni. Ez hülyeség, ember legyen a talpán, aki bírja így hordozni a gyerekét. Ezek a multik csak gyártanak minden marhaságot, anélkül, h vmiről megbizonyosodnának, h jó e. Neked, ekkora gyereknek, már kényelmetlen lesz, az is lehet, beleszorul a ezekbe a hordozókba.

2013. aug. 20. 11:54
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszi szepen a valaszt, sokat segitettel!
2013. aug. 20. 22:01
 3/3 anonim ***** válasza:
A kenguru nem tesz jót a baba csípőjének. Én mei tai-t használtam, nagyon szeretett benne lenni a kisfiam, gyakran el is aludt benne, de nézelődni is tudott. Én csak ajánlani tudom.
2013. szept. 1. 22:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!