Milyen babakocsit ajánlanátok 4 hónapos korban lévő kisfiúnak?
Figyelt kérdés
Őt még kell mózesben vinni? Vagy már nem? Lehetőleg könnyű kocsit szeretnék neki mert van hogy le kell vinni a lépcsőn s az nehéz.Igaz panel de nincs lent biciklitároló:( A nagy kocsink meg a nagyszülőnél nem fér el a liftben :( Lehetőleg legyen dönthető azért s nagy alsó kosarat szeretnék.Tudtok nekem ajánlani?2013. aug. 2. 14:53
1/3 anonim válasza:
Mindenképpen olyat vegyél, ami vízszintesig dönthető, mert Őt még nem szabad ültetni. Nekünk Baby Design Sprint van, de annak idején néztem a Pony-t is, az kisebb kocsi már. De a Sprint is nagyon jó.
2/3 anonim válasza:
Szia. én a bebetto magelan-t ajánlom. nagyon-nagyon jó a rugózása, jó tágas, nem nehéz és nagyon szép. mi most ilyet vettünk a 7hónapos fiamnak és nagyon szeretjük, télre-nyárra egyaránt jó. mi is panelban lakunk és volt h levittem a 10kilós fiammal együtt, de szerencsére nekünk van tárolónk. egyetlen baja h nem átfordítható a karja. :/
3/3 anonim válasza:
Peg Perego Pliko P3. Teljesen dönthető, könnyű, állítható tolókar, nagy kosár, nagy tető és esernyőre csukható. Én imádtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!