Judyt77 kérdése:
Kis kerekű vagy nagy kerekű babakocsit ajánlanátok?
Figyelt kérdés
Peg Perego Pliko P3-at néztem ki használtan, szép állapotban, van hozzá minden (lábzsák, esővédő, mózes, hordozó) és jól befér a kocsiba, de most mindenki ezeket a nagykerekűeket tolja az utcán.Azok jobbak? Jó utak vannak a környéken, de téli baba lesz. Hóban a kiskerekű mennyire jól tolható?2013. jún. 4. 18:29
1/3 anonim válasza:
Nekem pierre cardin ps 692 volt, elöl kisebb, hátul nagyobb kerekek. Télen a friss hóban volt, hogy elakadt a kisebb kerék. Ha padkán, lépcsőn kellett le- vagy felmenni vele, akkor is az elejét emeltem, a nagy kerekeket viszont szépen lehetett "döccenteni", billenteni a lépcsőfokokon. Most egy Caretero Monaco sportkocsim van. A kerekei 18-20 centisek, kisebbek mint a régi hátsók egy kicsit. Még éppen tudom lépcsőztetni őket. Elől dupla bolygós kerék van, ami miatt viszont az utcán jobban gurul, kevésbé akadozik a kisebb kátyúkban, lyukakban. Hóban még nem teszteltem. :) Tehát tapasztalatom szerint jobb a nagy kerék. De itt sokan dícsérték a peg peregot, én nem ismerem.
2/3 anonim válasza:
Nekem van Peg Perego Pliko P3 is, és télen azzal jártam oviba, mert a nagy "terepjáróm" nem fért be az ovi ajtaján. Elég jól bírja a havat, amiből ugye télen elég jól kijutott. Plusz a 3 éves tesó is fent állt a fellépőn, simán eltoltam a két gyereket a hóban is vele.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Holnap megveszem. És reménykedem, hogy én is ügyes leszek vele :-)
2013. jún. 5. 17:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!