Kicsire összecsukható babakocsit szeretnék, Ajánlanátok valami jót? Bővebben lent.
fektethetős sport kocsi
nekem az volt pont e miatt
télre egy meleg bundazsák volt benne
2 telet használtuk a kocsit de a másodikon már nem kellet a zsák mert addigra nagy lett :-) és az overall elég volt illetve addigra már járt a gyerek
am azért h mekkora a gyerek leírhatnád .....
ilyen van babakocsiba bár már fél éve nem használjuk :
volt benne egy olyan volt amit ha összzippeztél akkor egy mózesnek felet meg volt két füle egy falap az aljában így csak kiemeltem a gyereket azzal együtt ha hazaértünk
viszont le lehetett venni a fejrészt és akkor egy üllő sportkocsiba is be lehetett tenni
sajna nem találok képet hozzá am hauck a márkája
Szerintem ne add el. Most van egy nagyon jó kocsid, hidd el, meg fogod bánni, ha eladod. Már úgysem használja sokáig a mózest, a sport nem foglal annyi helyet majd.
Majdnem biztos, hogy eladod, veszel valami másikat, és utána megbánod majd, hogy a szupi kis kocsidat eladtad!
Én is napi szinten autózok, a nagylányomnál egy 3 ajtós sport cliom volt, majd egy corsám, iszonyat pici csomitartóval, most egy a4-es audival járok, annak nagy a csomitartója. A fiam 5 hós, már nem használjuk a mózest, csak a hordit, és csak a váz van a kocsiban, kerekek le, é s így egy csomó minden elfér az autóban még pluszba. Visszük a nagyot bölcsibe, bevásárolunk stb. Most szedtem elő a sportrészt is, az ráfér a vázra, még a kerekek is maradhatnak, nem foglal több helyet. Inkább szedd szét te is a vázat, vedd le a kerekeket, több helyed lesz.
Ja, quinny buzz-om van.
Szia !
Nekünk Graco Fusionk van , én nagyon szerettem nekük is ilyen autónk van , mint nektek és mivel esernyőre csukható a babakocsi , nagyon kicsi helyet foglal !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!