Kicsire összecsukható babakocsit szeretnék, Ajánlanátok valami jót? Bővebben lent.
Figyelt kérdés
Van egy ABC design rodeo babakocsink, amit nagyon szeretek, de úgy alakult az életünk, hogy napi szinten muszáj autókáznunk és ez a babakocsi rengeteg helyet foglal, ha már 4-en megyünk, akkor semmi mást nem tudok a csomagtartóba tenni, a mózest meg az ülések közé állítom. Szóval nagyon kényelmetlen így, annak ellenére, hogy a babakocsit nagyon szeretem. Gondoltam ezt eladnám, és valami olyat vennék helyette, ami kisebb helyet foglal, le tudom vízszintesig dönteni, esetleg menetirányt is változtatni, és jövő télen is tudjuk majd még használni, tehát ne legyen túl sportos, amiben esetleg fázna. Tudnátok ajánlani valamit, ami mellé még tudok pakolni a kocsiba (Citroen Xsara, normál méretű csomagtartóval)?2013. ápr. 13. 14:21
11/13 anonim válasza:
A bébé confort-nak fordítható az ülése
12/13 Clower13 válasza:
Ó! Ezzel a gonddal én is küzdöttem 2 hónapja...
Nekem egy retrus ruby babakocsim volt. Igen nagy helyet foglalt, a csomagtartóba. még úgy is hogy levettük a kerekeket.
Én ott untam meg a dolgot, hogy a szét és az összecsukással kb 10 percem ment el, plusz semmi nem fért be mellé...
Na akkor elővettem a centimétert és mértem mi fér be minden szerelgetés nélkül, és kb két hetembe került mire megtaláltam a megfelelő kocsit. Egy pierre cardin babakocsi lett a győztes. Mélykocsiként is funkcionál, fordítható a tolókar, bolygósítható, és ami a legfontosabb 1 perc alatt ki és be pakolhatom könnyedén. Imádom és nem bántam meg hogy lecseréltem. Ja egy Volkswagen pólóba kellet beférnie ahol 50 cm a csomagtartó... :)
13/13 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! MEgírnád, hogy pontosan melyik típus?
2013. ápr. 26. 21:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!