Ajánlanátok olyat, hogy sport babakocsi, de újszülött kortól használható?
Figyelt kérdés
Pici babát bele lehet tenni ilyenbe? Használ valaki ilyet újszülöttnél? Ha igen milyet?2013. jún. 14. 21:32
1/6 anonim válasza:
Szia! A peg peregonak van. Pont most néztem a Brendonban. Én csak nyári babának vennék , téli születésűnek vennék hozzá mózest is. Nekem télen fog születni a gyermekem, ezért tuti h mózest is veszek.
2/6 anonim válasza:
Chipolino pook. Én nagyon szerettem már a második gyereknél használjuk, kishelyen [link] esernyőre csukhato . Nagyon kényelmes éw tágas.
3/6 A kérdező kommentje:
Nagyon tetszik ez a chipolino 2-es.Wáóó :) Mennyiért vetted? Hordozóval együtt van nektek?
2013. jún. 15. 18:24
4/6 anonim válasza:
Hauck Explorer jogger. Eladó a mienk.
5/6 anonim válasza:
Nekünk top rider bs05 volt.Nagyon jó kis kocsi,eseryőre csukható,kapható mózes is hozz,meg hordozó is.
6/6 anonim válasza:
Peg Perego Pramette.
Vagy Nekünk Baby Desing Sprint van, csak a sport rész, egy ismerősünk ilyenbe tette az újszülött babát is. De a Peg Perego sokkal jobb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!