Mit gondoltok erről a babakocsiról? Megéri megvenni?
2012. nov. 30. 15:25
1/9 anonim válasza:
Nekem tetszik. A színe is, a mintái is. Az a kis hiba, ami pedig van rajta, az nem nagy dolog. Az ára is viszonylag jó. Én megvenném, ha már végre jönne a baba.
2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ..Szurkolok nektek.
2012. nov. 30. 15:28
3/9 anonim válasza:
Nekem hasonló volt, de az első kerekeket lehetett bolygósítani. Mi lakótelepen lakunk, én nagyon utáltam azt a hatalmas batárt, és irányítani is nehezen lehetett. Végül 17 000 ft- ért váltam meg tőle, úgy hogy alig használtam. Szerintem ha ilyen típust szeretnél, és még van időd, akkor még nézelődj kicsit. Nekem nagyon nem volt praktikus.
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Igazából az átfordíthatóság miatt tetszik nagyon, mert így tudom óvni széltől, naptól. De nézelődök még.
2012. nov. 30. 15:38
5/9 anonim válasza:
Ez a fajta babakocsi szerintem jó, bár igényektől függ. Nekem tetszett, de mivel kicsi a kocsink, az ilyen lapra csukható babakocsit elég macerás szállítani, tömegközeledésben sem a legegyszerűbb szerintem, de ár-értékarányban kifogástalan.
Az már már kérdés, hogy 20 ezerért én személy szerint nem venném meg használtan, mert újonnan is olcsó, bár ez pénztárca függő. Egyébként nem tűnik agyonhasználtnak, annyit megér...
6/9 anonim válasza:
Szerintem ennyi penzert nagyon jo. Ha kocsiba vagy tömegközlekedeshez hasznalnatok, esetleg berhazba laktok akkor nagy es nehez. De ha csak setalashoz, bevasaarlashoz kell akkor tökeletes, szerintem.
7/9 A kérdező kommentje:
Csak séta és bevásárlás, nem kell emelgetnem, kocsiba is ritkán tesszük, de nagy a csomagtartó. Köszi a válaszokat.
2012. nov. 30. 18:46
8/9 anonim válasza:
Nem rossz kocsik ezek,csak egy gond van velük,nem bolygósítható a kereke,többet emelgeted mint amennyit tolod így.
9/9 anonim válasza:
Nem bolygosítható a kereke, nehéz vele közlekedni. A másik, én január végén szülök ikreket, nekem fontos, hogy legyen hozzá külön mózeskosár rész is, valahogy nem bízom az ilyen újszülött kortól használható sportkocsikban, szerintem átfúj rajtuk a szél.. de ha tavaszra, nyárra várod a babád, akkor nem biztos, hogy ez feltétel
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!