Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiról? Megéri megvenni?

Figyelt kérdés
[link]

2012. nov. 30. 15:25
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem tetszik. A színe is, a mintái is. Az a kis hiba, ami pedig van rajta, az nem nagy dolog. Az ára is viszonylag jó. Én megvenném, ha már végre jönne a baba.
2012. nov. 30. 15:27
 2/9 A kérdező kommentje:
Köszi a gyors választ..Szurkolok nektek.
2012. nov. 30. 15:28
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Nekem hasonló volt, de az első kerekeket lehetett bolygósítani. Mi lakótelepen lakunk, én nagyon utáltam azt a hatalmas batárt, és irányítani is nehezen lehetett. Végül 17 000 ft- ért váltam meg tőle, úgy hogy alig használtam. Szerintem ha ilyen típust szeretnél, és még van időd, akkor még nézelődj kicsit. Nekem nagyon nem volt praktikus.
2012. nov. 30. 15:33
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszi neked is a választ. Igazából az átfordíthatóság miatt tetszik nagyon, mert így tudom óvni széltől, naptól. De nézelődök még.
2012. nov. 30. 15:38
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Ez a fajta babakocsi szerintem jó, bár igényektől függ. Nekem tetszett, de mivel kicsi a kocsink, az ilyen lapra csukható babakocsit elég macerás szállítani, tömegközeledésben sem a legegyszerűbb szerintem, de ár-értékarányban kifogástalan.

Az már már kérdés, hogy 20 ezerért én személy szerint nem venném meg használtan, mert újonnan is olcsó, bár ez pénztárca függő. Egyébként nem tűnik agyonhasználtnak, annyit megér...

2012. nov. 30. 15:41
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ennyi penzert nagyon jo. Ha kocsiba vagy tömegközlekedeshez hasznalnatok, esetleg berhazba laktok akkor nagy es nehez. De ha csak setalashoz, bevasaarlashoz kell akkor tökeletes, szerintem.
2012. nov. 30. 17:56
 7/9 A kérdező kommentje:
Csak séta és bevásárlás, nem kell emelgetnem, kocsiba is ritkán tesszük, de nagy a csomagtartó. Köszi a válaszokat.
2012. nov. 30. 18:46
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem rossz kocsik ezek,csak egy gond van velük,nem bolygósítható a kereke,többet emelgeted mint amennyit tolod így.
2012. dec. 2. 09:47
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem bolygosítható a kereke, nehéz vele közlekedni. A másik, én január végén szülök ikreket, nekem fontos, hogy legyen hozzá külön mózeskosár rész is, valahogy nem bízom az ilyen újszülött kortól használható sportkocsikban, szerintem átfúj rajtuk a szél.. de ha tavaszra, nyárra várod a babád, akkor nem biztos, hogy ez feltétel
2012. dec. 2. 14:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!