én azt gondolom hogy sznobizmus 200e ftot kiadni egy babakocsira. gondolod te leszel a császár az utcán ettől?
2009. dec. 12. 08:20
2/23 anonim válasza:
szia! Jól néz ki,de menj be a brendonba,és probáld ki,h könnyen fordul-e,könnyű-e megemelni a egész babakocsit,a mózeskosara milyen nagy. Meg a kerekei milyenek,tudsz-e velük döcögösebb uton is könnyebben menni. Ezért jobb a nagyobb kerekűek,azokkal simán lehet venni az akadályokat, a kiskerekűek könnyen megakadnak egy-egy járda hibánál is.
Nekem nincs ilyen,de így ránézésre tetszik.
2009. dec. 12. 09:40
3/23 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy sok embernek volna itt (vagy máshol) egy 200 e Ft-os babakocsiról tényleges tapasztalata.
Nem venném meg.
Az ára miatt főként.
Ugyanakkor ennyi pénzért elvárnám egy kocsitól, hogy fordítható legyen a tolókarja, ne legyen ilyen őrült nehéz, és min. 20 kg legyen a terhelhetősége.
80-100 ezerért már kaphatsz ennél százszor jobb kocsit!
Nekem nagy álmom volt az Espiro Vector, nem ilyen drága, és extra könnyű!
2009. dec. 12. 09:47
4/23 anonim válasza:
Ha ennyit szánnék rá, nem ezt venném!
2009. dec. 12. 10:17
5/23 anonim válasza:
De jó akinek ennyi pénze van
2009. dec. 12. 10:30
6/23 anonim válasza:
[link] Mi ezt használjuk és nagyon jo.Mikor kisebb volt bergon babakocsit,amiben kényelmesen elfért,nem kellett neki,hordozoban,mozeskosárban nyomorogni.És ami fura az utcán sokan megszolitottak,hogy végre valaki aki normális babakocsiban tolja a gyerekét.Nekem ezért nem szimpatikusak ezek.Barátnőméknek hasonlo van.Be van öltöztetve a gyerek és csak nyomorog benne.Nem bántani akartalak ezzel,csak nekem ez a véleményem.
2009. dec. 12. 10:35
7/23 anonim válasza:
Mi tavaly 50 ezerért evttün k graco Ts-est, csak mózes nincs hozzá. De szerintem ugyanaz a Brebdonba lett volbna vagy 100000.
Egyrészt a Brendon egy igazán lehózós hely, másrészt 100 ezret kiadni egy babkocsiért, még ha van is rá pénz, akkor is pazarlás.
Annyi pénzből inkább elutaznék valahova.
2009. dec. 12. 10:49
8/23 anonim válasza:
Én csak az első válaszolónak szeretnék válaszolni. Az sznobizmus ha az ember a legjobbat akarja a gyermekének? Ahhoz nemesnek kell lenni, hogy ezt a kocsit megvegye? Hányan dohányoznak úgy, hogy közben a gyermekük ellátása nemhogy nem megfelelő, hanem a gyerekeik alultápláltak? Akkor ez a Te olvasatodban nem sznobizmus? Örülni kellene, hogy valaki gondol a gyermekére és hogy meg is teheti anyagilag és nem irigyelve leszólni. Valószínű, hogy egy ilyen babakocsitól nem lesz senki császár (esetleg a Te szinteden) viszont nem lesz a gyereke gerincbeteg, biztonságosan tudja vinni, hozni, és nem is szakad bele. Persze ennek a kocsinak még biztos vannak jó tulajdonságai, de szerintem hiába is néznék utána, ez Téged nem érdekelne, mert csak az irigység szól belőled. Most jöhet a válasz, hogy ezt Te is megtehetnéd, de... :D További szép napot!
2009. dec. 12. 10:52
9/23 anonim válasza:
ennyiért már tisztába kellene raknia a babakocsinak a gyereket!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!