Mit gondoltok erről a babakocsiról? Ezt szeretnénk megvenni. Használt valaki ilyet? Mik a tapasztalataitok?
Ne haragudjatok,de akkora f@sz az aki irigyli más pénzét és,hogy megteheti,hogy ilyen kocsit vesz.Minket sem vet fel a pénz,de spóroltunk a bútorokon,így megtudtam neki venni egy 120 ezres neonatot...akkor most mi lesz engem is karóba húztok?Végtelen az irigység:(
Szerintem jó ez a kocsi,de menj és próbáld ki
Ada s ABi
Jónak tűnik, viszont 11,2 kg ülőrésszel együtt. Ehhez jön még a baba súlya, előbb-utóbb több mint 20 kg-t emelhetsz. Sajnos az akadálymentesítés nálunk még csak vágyálom, emelned mindenképp kell majd. Szerintem keress könnyebbet!
Amúgy jó, ezt az egy hibát találtam.
előző
Egyébként nem tudom, miért kell azt gondolni, hogy aki nem venne babakocsit 2 kilóért, az irigy? Inkáb reálisan gondolkodik.
Ez kb olyan dolog, hogy múltkor láttam Tommy Hilfiger mamuszt! 12 ezerért, na azt sem venném meg. Akkor is irigy vagyok?
A lányom csomó cuccot kaott Olaszországból, van közte GF felső és Tommy H. melegítő egyebek közt és még csomó drága cucc. Minek egy csecsemőőnek ilyen dolgokat mmegvenni, felveszi 5-ször és már kinőtte.
Másmilyen módon is a gyerekeimre tudom költeni azt a pénzt.
Amúgy ez Brendon csak arra jó, hogy a sznobokat lehúzzák, aki ott vásárol jó drágán, az meg is érdemli.
Mi pl soha nem utazunk utazási irodával, van térkép, net, simán a feléből ki lehet hozni egy nyaralást.
nem vagyok a sját pénzem ellensége.
Ha mi több milliós autókkal járunk, akkor a gyereknek miért ne vennénk akár két kilóért babakocsit? Ráadásul több gyereket is kiszolgál egy ilyen.
Mielőtt megszületett a babánk, nekünk volt a legnagyobb szánk, hogy "minek olyan drágát". Aztán vettünk egy olcsót...olyan is. Most vesszük a másodikat, a kettő árából már vehettünk volna egy normálisat, és elkerüljük a bosszúságot.
Az a lila, ami be lett linkelve, az is jól néz ki, amit Te kinéztél az is, mi is hasonló vettünk:
Én a neten találtam 83.000-ért. Talán Te is nézelődhetnél, hátha máshonnan olcsóbban meg tudod rendelni. Én is elmentem a boltba, ott kipróbáltam, utána rendeltem meg.
Ma volt a terhesség rovatban kérdés a babakocsikról, érdemes megnézni, hogy ki milyen szempontokat tart fontosnak és mérlegeld és ahogy írtam, próbáld ki a gyakorlatban is, érdemes.
31 hetes
Akkor vegye meg, aztán majd használja másfél évig és eladja (ha tudja) a negyedéért.
Több miliós kocsi nem drága,hanem annyiba kerül egy normális, de nem dréga autó de több tízmilliós igen és ez a babakocski kb olyan, mintha több tízmillióst vennénk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!