Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a babakocs...

Mit gondoltok erről a babakocsiról? Ezt szeretnénk megvenni. Használt valaki ilyet? Mik a tapasztalataitok?

Figyelt kérdés

[link]

ugyan ez, csak zöldbe, de még a szín változhat.

2009. dec. 12. 06:55
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
75%

Ne haragudjatok,de akkora f@sz az aki irigyli más pénzét és,hogy megteheti,hogy ilyen kocsit vesz.Minket sem vet fel a pénz,de spóroltunk a bútorokon,így megtudtam neki venni egy 120 ezres neonatot...akkor most mi lesz engem is karóba húztok?Végtelen az irigység:(

Szerintem jó ez a kocsi,de menj és próbáld ki

Ada s ABi

2009. dec. 12. 17:35
 12/23 anonim ***** válasza:
85%

Jónak tűnik, viszont 11,2 kg ülőrésszel együtt. Ehhez jön még a baba súlya, előbb-utóbb több mint 20 kg-t emelhetsz. Sajnos az akadálymentesítés nálunk még csak vágyálom, emelned mindenképp kell majd. Szerintem keress könnyebbet!

Amúgy jó, ezt az egy hibát találtam.

2009. dec. 12. 22:56
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó ez a babakocsi, csak nekem személy szerint nem tettszik. Mi is néztük ezt, párom megvolt érte veszve, de végül én választottam egy chicco-t. Jó, csak ténykeg nehéz picit, és szerintem nagyon jó, hogy a mózes is beköthető autóba, miénket is be lehet kötni és ezt szerettem benne a legjobban.
2009. dec. 13. 17:55
 14/23 anonim ***** válasza:
Mi is meg tudtuk volna venni a 150 ezreset is simán, de csak 50 ért vettünk, mert fölösleges drágát venni.
2009. dec. 13. 19:15
 15/23 anonim ***** válasza:
34%

előző

Egyébként nem tudom, miért kell azt gondolni, hogy aki nem venne babakocsit 2 kilóért, az irigy? Inkáb reálisan gondolkodik.

Ez kb olyan dolog, hogy múltkor láttam Tommy Hilfiger mamuszt! 12 ezerért, na azt sem venném meg. Akkor is irigy vagyok?

A lányom csomó cuccot kaott Olaszországból, van közte GF felső és Tommy H. melegítő egyebek közt és még csomó drága cucc. Minek egy csecsemőőnek ilyen dolgokat mmegvenni, felveszi 5-ször és már kinőtte.

Másmilyen módon is a gyerekeimre tudom költeni azt a pénzt.

Amúgy ez Brendon csak arra jó, hogy a sznobokat lehúzzák, aki ott vásárol jó drágán, az meg is érdemli.

Mi pl soha nem utazunk utazási irodával, van térkép, net, simán a feléből ki lehet hozni egy nyaralást.

nem vagyok a sját pénzem ellensége.

2009. dec. 13. 19:34
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

Ha mi több milliós autókkal járunk, akkor a gyereknek miért ne vennénk akár két kilóért babakocsit? Ráadásul több gyereket is kiszolgál egy ilyen.

Mielőtt megszületett a babánk, nekünk volt a legnagyobb szánk, hogy "minek olyan drágát". Aztán vettünk egy olcsót...olyan is. Most vesszük a másodikat, a kettő árából már vehettünk volna egy normálisat, és elkerüljük a bosszúságot.

2009. dec. 13. 19:47
 17/23 anonim ***** válasza:

Az a lila, ami be lett linkelve, az is jól néz ki, amit Te kinéztél az is, mi is hasonló vettünk:

[link]

Én a neten találtam 83.000-ért. Talán Te is nézelődhetnél, hátha máshonnan olcsóbban meg tudod rendelni. Én is elmentem a boltba, ott kipróbáltam, utána rendeltem meg.

Ma volt a terhesség rovatban kérdés a babakocsikról, érdemes megnézni, hogy ki milyen szempontokat tart fontosnak és mérlegeld és ahogy írtam, próbáld ki a gyakorlatban is, érdemes.

31 hetes

2009. dec. 13. 19:49
 18/23 anonim ***** válasza:

Akkor vegye meg, aztán majd használja másfél évig és eladja (ha tudja) a negyedéért.

Több miliós kocsi nem drága,hanem annyiba kerül egy normális, de nem dréga autó de több tízmilliós igen és ez a babakocski kb olyan, mintha több tízmillióst vennénk.

2009. dec. 13. 20:12
 19/23 anonim ***** válasza:
100%
Ha lenne annyi pénzem, én vennék több tízmilliós autót, ha az tetszene. Ha a kérdezőnek van 200 ezer forintja, akkor vegye meg ezt a babakocsit ha ez tetszik neki.
2009. dec. 13. 20:18
 20/23 anonim ***** válasza:
100%
Egy barátom mondta, hogy nézzek be erre a kérdésre, mert olyan mint egy tőzsde. Igaza volt. Egy kismama, vagy a férje megkérdezte, hogy ki mit szól az általa belinkelt babakocsihoz, amire valószínű van pénze (de nem ez a kérdés) és csak az emberek árfolyamát lehet olvasni. Pénz, pénz, pénz... Én mindenből a legjobb minőséget veszem, amit csak meg tudok venni, mert nekem ez jobban megéri mint többször rosszat venni. Én moziba is elviszem a családot és színházba is. Vacsorázni is többször megyünk havonta, DE! nem voltak urak az ősök között. Aki le sznobozza azt az embert, aki a babájának egy jó minőségű babakocsit akar és tud venni, az gondolja át még egyszer a szó jelentését! Sznob vagyok, mert nem járok utazási irodával nyaralni :D:D:D Ez az! Még boltba se menj, hanem termeld meg, hisz van mag is occsón, meg kapa is :D:D:D A kérdezőnek: Vedd meg nyugodtan, ha megfelel és ne foglalkozz azokkal, aki ennyit is sajnál Tőled ráadásul a saját pénzedből! És jó egészséget Nektek és a leendő babátoknak!
2009. dec. 13. 20:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!