Mit gondoltok erről a babakocsiról? Ezt szeretnénk megvenni. Használt valaki ilyet? Mik a tapasztalataitok?
Sznob vagyok, mert nem járok utazási irodával nyaralni
Azért ne járok, lehúznak!!!
10:49,19:15,19.34,20:18 as é saz előző vagyok
Szóval nyárom fogtunk 1000 eurót ,beültünk akocsiba és négyen elmentünk Görögországba 2 hétre Ez a pépnz, volt az utiköltség, szállás, kaja, kopmjegy és költőpénz is egyben. ott szálltunk meg ahol, nekünk tetszett, oylan (légkondis) apartamanban ami szimpatikus volt. 3 helyen voltunk, abból az egyik egy sziget volt.
És mentünk a kocsival legalább 3 ezer km-t, ha nem többet.
Szóval akkor én most sznob vagyok, hogy nem utazási irodával mentem?
(megjegyzem , hogy egy bizonyos utazási iroda honlapján az aszállás, ahol mi voltunk 2x annyiért volt fent forintban)
(Egyszer mentünk életemben utazási irodával mér 96-ban Tunéziába, akkor még csak ketten voltunk apárommal és a második nap azt kellet hallgatni, hogy tiszetlt honfitársunknak az volt a legnagyobb baja, hogy : "Mért nincs leves, hiszen mindenki tudja, hogy a magyar ember leveses!")
Aludtunk már kompon, repülőtéren, kikötőben, vasútállomáson, ha úgy adódótt kaárhol máshol.
Szóval, ha sznob lettem volna, akkor 5 hónapos terhesen nem alszok az Athéni nemzetközi repülőtér parkolójában egy földre leterített hálózsákban!
Viszon eljutottunk egy csomó helyre és a gyrekeinket is el tudjuk vinni,a mi örök emlék nekik, nekünk.
Ja és általában kempingezni szoktunk, tavaly csak pici miatt mentünk apartmanba. (sznobok általában nem kempingeznek)
Fiam a mai napig emlegeti, amikor 3 éves korában Krétán (kocsival, komppla mentünk) úszómedencés kempingben voltunk
És megtehettük, hogy az őszi szünetben elvittük a nagyfiamat Rómába, valamint, hogy többször elmenjünk év közben belföldön ide-oda.
De akkor sem wellnes meg bababrát helyekre szoktunk emnni százezerért, hanem családias panzióba, vendégházba, vagy munkahelyi üdülőbe
Amúgy mi ismegvettük 10 éve az akkor dárgának számító 30 ezer forinos babkocsit, ami egy nagy rakás sz@ar volt. Járt afiam magánóvódába, egy évig, amiért szintén kifizettünk egy csomó pénzt, és kb olyan volt, mint egy gyermekmegörző.
Nem,te nem sznob vagy,hanem egy bevállalós csajszi:D Büszke vagyok rád ;) Nem semmi terhesen a pályaudvaron aludni ^^
Ada és Abi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!