Mit gondoltok a 3 kerekü babakocsiról? Könnyü vele közlekedni?
Szia!
Nekem 4 kerekű van saját tapasztalatot nem tudok írni, viszont a szomszéd néni vitte az unokáját a full extrás quinny 3 kerekű kocsiban sétálni, és egy icipici döccbe belement a kocsi első kereke, ahogy a néni próbálta volna tovább tolni, a kocsi majdnem átfordult az első kerekén...
A 4 kerekűnkkel sose volt ilyen problémám, szerintem stabilabb, mint egy 3 kerekű.
Nekem van 3 kerekű és nekem ilyen problémám hogy felborulna sosem volt.Sőt van négy kerekűm is és a 3 kerekű ezerszer jobb, nehézkesebb a közlekedés a 4 kerekűvel!Az bizti hogy felfújhatós kerekei vannak és az jobb mint a műanyag kerék!!
Nem hinném hogy divat kérdése mert nekem először nem tetszett és kipróbáltam sokkal jobb volt tolni mint a másikat.Sajnálom hogy nem ilyet vettem legelőször is!
Az interneten nagyon szép 3 kerekűeket lehet venni!
Én csak ajánlani tudom.Persze ezt csak az tudja akinek van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!