9-18 kg vagy 9-36 kg kategóriát válasszam 9 hónapos kislányomnak, aki 77 cm és 10 kg? Römer hordozója 13 kg-ig van, de mégis nagyon szűkös neki, ha jön a rossz idő, több ruha, akkor már esélytelen.
Szia. Szerintem ne vegyél neki 9-36-os kategóriás ülést,mert mint Te is írtad, hogy az nem olyan biztonságos Neki. Túl nagy súlyt ölel át.
Mivel látom nem a legolcsóbb üléseket nézegeted, ezét had ajánljak neked egy másikat: [link]
Nekünk ez a márka van, csak a Comfort. Ugyan az a két ülés, csak amit belinkeltem Neked, azt menetiránynak háttal is bekötheted. És a kislányotoknak még úgy kéne utaznia, mert egy esetleges ütközéskor sokkal jobb Neki háttal. [link]
A mi kislányunk most 2 és fél éves, és még sokáig jó lesz neki magasságra is ez az ülés, mivel a fejtámláját nagyon meg lehet emelni.
Szia,
mi is ezen vaciláltunk. A 9-36 nyert. Belepróbáltuk a gyereket és egyértelműen kellett a nagyobb. Eleinte szűkítővel kell használni, viszont a 9-18-ból nagyon hamar kinőtt volna, mert hosszú gyerkőc... szerintem próbáljátok bele ti is, ha tudjátok.
Köszönöm a válaszokat! A lecseréléssel várok amíg lehet, de azért elmegyünk egy bababoltba kipróbálni, hogy mégis melyik mekkora és hogy fér el benne a kicsi.
A 2.-nak: A Besafe is jó, de mi dönthető ülést szeretnénk majd. Egyébként a cikk nagyon hasznos. Köszönöm.
Ahogy latom, meg Magyarorszagon sem tul elterjedt, hogy a kisgyerekeket 1 eves koron tul is hatra fele nezo ulesben a biztonsagosabb szallitani. Az USA-ban 2 eves korig, a Skandinav orszagokban 4 eves korig kotelezo pedig (Igen, a gyerek bele fog ferni, az ules ugy van kialakitva). Az Egyesult Kiralysagban most szeretnek a korhatart kitolni.
Ha tudsz angolul, ezt olvasd el: [link]
Latok olyat is a linkek kozott, amit hatra is lehet forditani. Az jo. Mindenkepp olyat vegyel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!