Ki melyik babakocsit ajánlaná és melyiket egyáltalán nem?
Figyelt kérdés
Nem konkrét típusra lennék kíváncsi,hanem csak márkára,hogy ki melyiket ajánlaná,és melyiket egyáltalán nem?Egy rövid mondatban kérlek indokoljátok meg mindkettőnél hogy miért?
(pl. igen mert strapabíró,nem mert hamar meglazulnak a csavarok,ennyi)
2013. júl. 9. 18:18
1/4 anonim válasza:
ajánlom: espiro - masszív, strapabíró
nem ajánlom: raf pol, kunert - silány minőségű
2/4 anonim válasza:
Nekünk Graco Ultima van, nagyon strapabíró, szeretem. Sportkocsiból Coletto Fiorino van, én azzal is meg vagyok elégedve. A lényeg,hogy a kerekei jól bírják, mert ha sokat sétálsz vele, bizony hamar elkopnak.
Célszerű gumis kerekűt venni, nem pedig műanyagot.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigieket...elméleti csak a kérdésem,csak nézelődtem mostanában,és hihetetlen pár év alatt miota a fiam született,mennyi ujdonság van,és amik akkor jonak számitottak,az ma már nem biztos hogy az.
2013. júl. 9. 18:59
4/4 anonim válasza:
ajánlom:Cam,Peg Perego,Graco,Espiro,Quinny
Nem ajánlom:Hauck,Raf-pol,és az összes többi lengyel kocsi,Bertoni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!