Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Tényleg ekkora probléma, hogy ilyen babakocsit vettem a lányomnak?

Figyelt kérdés

Az apósom és az anyukám sem érti,miért vettem ilyen szinű babakocsit,hiszen ő lány.

[link]

Most tényleg ekkora baj ez?

Nektek milyen van?

2013. júl. 2. 14:51
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
38%

Ilyet én sem vettem volna kislánynak :-(

Mondjuk én ezt a babakocsit a színétől függetlenül sem vettem volna meg

2013. júl. 2. 14:53
 2/20 anonim ***** válasza:
Válaszolnék szívesen, de nekem csak sok-sok Hauck babakocsi jeleneik meg, nem tudom melyikre gondoltál.
2013. júl. 2. 14:53
 3/20 A kérdező kommentje:

Második sor,elsője.Ami ilyen világos kék.

Akkor tényleg nem jó... :(((

2013. júl. 2. 14:56
 4/20 anonim ***** válasza:
100%

Dehogy baj! Most a kislányod fekszik/csücsül benne, legközelebb meg a kisfiad fog. A színeknek, hidd el, nincs semmi jelentősége.

Egyébként szép babakocsi ez. Nekem Quinny speedi van, ami "fudge" színű. Mégis kislány használja...

Sok boldogságot, és örülj, hogy volt kinek babakocsit venni. :)

2013. júl. 2. 14:56
 5/20 anonim ***** válasza:
100%

Szia! 3 lányom van! Az első kettőnek sötétkék/világoskék babakocsija volt. A harmadiknak narancs/kék/barna, plusz a sportbabakocsi s.kék/v.kék.

Most a fiamnak pedig narancs/khaki színű lesz, plusz egy narancs/kék/macis.

Amúgy nem mindegy???? Ha rózsaszínt vettél volna, az lenne a bajuk. A volt férjem szüleivel vettük az első babakocsinkat...ha lilát néztem, az volt a baj, ha zöldet az, ha rózaszínt az, amit vettünk, az kék, akkor meg az!

2013. júl. 2. 15:07
 6/20 A kérdező kommentje:

Jajj,köszi,hogy írtatok,már azt hittem tényleg ekkora baj.

Én is úgy gondoltam,hogy ha a második fiú lesz,akkor legalább neki is jó lesz.

Nekem tetszett,és mikor a lányomat beletettük,csak úgy mosolygott benne,ezért mondtam,hogy akkor ez marad.Olyan boldogan üldögélt ott. :)

2013. júl. 2. 15:11
 7/20 anonim ***** válasza:
Szia, itthonra mi is hauckot vettünk, kékeszöld. Kintre eleve zöldet örököltünk, utána meg barna-kéket vettem a kislányomnak...gondolva arra, hogy a fiam is lesz őt nem szívesen ültetném rózsaszínbe...Sztem egy lánynál lehet kék egy kocsi, na bumm! Nem hiszem, hogy az úton tologatva őt valakinek pont ez szúrná a szemét! :D
2013. júl. 2. 15:17
 8/20 anonim ***** válasza:

Nekem személy szerint nagyon tetszik ez a babakocsi. Szerintem attól hogy kék, nyugodtan használhatja kislány is. Nekem kisfiam van, de ha kislányom lenne, és láttam volna, hogy mennyire tetszik neki (ahogy írtad) biztos én is megvettem volna.

Nem utolsó szempont, hogyha a második fiú, akkor neki is jó lesz.

2013. júl. 2. 15:29
 9/20 anonim ***** válasza:

Szerintem szép.

Kislánynak jó a kék.

Következő gyerek ha fiú lesz,akkor adhattad volna el,mert kisfiút tuti nem teszel rózsaszinbe.

2013. júl. 2. 15:31
 10/20 anonim ***** válasza:
Nekem a kislányomnak sötétkék volt, igaz nem vettük hanem barátnőméktől örököltük, pedig nekik is két kislányuk van. Egyetlen ismerős jegyezte meg, hogy minek ilyet van, mondtam neki, ha nem tetszik neke vehet nekem kislányos színűt. Nem mindegy ki mit gondol? Neked tetszik és kész. Az meg igaz ha lesz még egy gyerek és fiú lesz , legalább nem kell másikat venni.
2013. júl. 2. 15:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!