Az Aroteam Oxygen babakocsit ismeri valaki? Vagy hasonló árban tudnátok jobbat ajánlani?
Mi kb. 52 ezerért vettük és én is úgy gondolom, hogy ennyiért drága és van jobb is ennyiért.
Nagyon nehéz a kocsi, én alig bírom felhozni a lépcsőn, főleg ha gyerek is benne van. Nagyon nagy méretű, masszív kocsi, én csak traktornak hívom :) Budapestre nem ajánlanám, borzasztó vele a közlekedés. A kerekei nem bolygósíthatók, ennek ellenére könnyű vele közlekedni, mert nagy kerekei vannak és a lengéscsillapítása szuper tehát nem ràzkódik a baba feje ide-oda :) ebből a szempontból a babának nagyon jó. Mi még csak a mózes részt használjuk belőle, az viszont elég gagyi. Egyrészt nagyon kemèny az alja és ezen van egy párnás borítás de az nem elég, vastag takarót kell bele tenni mert anélkül elég kényelmetlen lehet (nyáron ez mem túl jó mert beleizzad a gyerek). Másrészt kezd foszlani, szétesni az egész a mózes alja és mi csak 3 hónapja vettük a kocsit. Vinni lehet benne a babát de akkor nem túl stabil az egész, az a kemény fa (vagy valamilyen) anyag meghajlik picit benne így a baba háta a földhöz közelebb lesz tehá meggörbül picit. A lènyeg hogy nem lehet benne egyenesen vinni a gyerkeket, meg egyensúlyozgatni kell hogy fogod hogy stabilan hozd. A bevásárlórész az aljában tök jó nagy, bár ha vízszintesben van a kocsi és ugy van bent a gyerem akkor nehéz belepakolni az aljába egy szűk rèsen. Bár lehet ez más kocsiknál is így van. A sportrèszt még nem használtuk arról nem tudok vèleményt. Én személy szerint mást választottam volna ha ezt tudom. Főleg az zavar h nem bolygósítható a kereke mert úgy könnye lenne vele közlekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!