Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Tényleg ekkora probléma, hogy...

Tényleg ekkora probléma, hogy ilyen babakocsit vettem a lányomnak?

Figyelt kérdés

Az apósom és az anyukám sem érti,miért vettem ilyen szinű babakocsit,hiszen ő lány.

[link]

Most tényleg ekkora baj ez?

Nektek milyen van?

2013. júl. 2. 14:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Ėn már azelött kėket vettem h tudtam volna a nemét.Ugyanilyen kėket:D
2013. júl. 2. 16:15
 12/20 anonim ***** válasza:
az a lényeg, hogy neked tetszik
2013. júl. 2. 16:28
 13/20 anonim ***** válasza:

A mi lányunknak piros-fekete van, most azt hallgatom, hogy ha a kistesó fiú lesz, akkor neki másik kell.. De nem igazán érdekel, ahogy az sem ha anyósom közli, hogy úgy van a lányunk öltöztetve, mint egy fiú, csak mert éppen semmi rózsaszín nincs rajta :@

Szerintem a lényeg hogy nektek tetszen :-)

2013. júl. 2. 21:33
 14/20 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.Nemrég jött haza a férjem a munkából,és neki is tetszett.Főleg mikor belerakta a kocsiba,és elkezdett vigyorogni benne.Tuti hogy ezt akarta ő is,hisz már az áruházban is vigyorgott benne. :)

Mi örülünk neki,és ez a lényeg!

2013. júl. 2. 21:54
 15/20 anonim ***** válasza:
Én is kéket vettem a kislányomnak, türkizkéket, hogy ha majd a következő fiú lesz neki is jó legyen. Szerintem ez egy uniszex szín.
2013. júl. 3. 09:21
 16/20 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem abba tegyed a gyereket ami neked tetszik, hogy kinek mi tetszik az ne érdekeljen! Én sem az anyósom izlésvilágát tartottam szem előtt ;)

Amúgy ez a babkocsi csajos mert mint néztem rózsaszínes mintás a napellenzője. :)

Amúgy nekem is tetszik az a lényeg a szinét leszámítva hogy kényelmes legyen neked és a babának. Sok boldogságot!

2013. júl. 3. 09:43
 17/20 anonim ***** válasza:
Szerintem nem lényeg ha egy lánynak kék van, az a ciki ha fiunak rózsaszín, na elmesélem hogy jártunk, minden áron ABC Desing Astro más néven mamaba kocsit akartunk el is mentünk hogy megvesszük a lányomnak ki volt téve nagyon jól nézett ki mondom akkor egy ilyen narancs színűt vennék, anyósom húzta a száját hogy lánynak ez nem szép, jó mondom akkor szeritne melyiket vegyük hát ott a rózsaszín halvány rózsaszín, mondtam neki hogy tervezünk még egyet és ha fiu lesz abba nem rakom be és másikat nem akarunk venni főleg hogy az a kocsi 130 ezer, na mindegy rábeszélt minket a rózsaszínre tényleg szép szürkével van kombinálva, erre most kiderül hogy fiut várok na bumm azóta is hallgatja most vehetek másik kocsit szerencsére találtam egyet ami tetszik szép alma zöld nem is túl drága de jó és sokat bír, szeritnem örülj neki hogy nem hagytad magad és ezt vetted
2013. júl. 3. 12:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Tök mindegy milyen színű a kocsi. Úgyis megkérdezi a sok nagyokos a csupa rózsaszínbe öltöztetett babáról, hogy ugye kisfiú??
2013. júl. 4. 00:00
 19/20 anonim ***** válasza:

Nem baj,mert Te döntöd el,hogy miben és milyen színűben milyen nemű gyermeket teszel.

DE ilyen kis semmi babakocsiba soha nem tettem volna bele a lányomat,már elég sokat láttam élőben ebből a kocsiból,10 skálán 2.A másik meg,hogy nekünk piros-fekete színkombináció van mert unisex,ha kisfiú lesz a következő,akkor neki is jó lesz nem csak a lányomnak.

2013. júl. 7. 14:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem baj,a kék amúgy is egy tök unisex szín.
2013. júl. 7. 23:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!