2/8 anonim válasza:
Igen ,én már láttam egyszer egyik plázában.Egy hiper sznob anyuka finnyáskodott vele végig az üzletek között.
Ha bemész a Mammas&Pappasba és megkérded,biztos tudnak mit mondani rá vagy esetleg rendelni neked.
3/8 anonim válasza:
Itt árulják, szerintem boltban nem lehet még nálunk kapni, csak netről rendelni
4/8 anonim válasza:
En ilyet kaptam ajandekba. Amerikabol rendeltek. Ha akarod elmondom privatban hogy miert valassz inkabb egy olcsobb, de sokoldalubb kocsit, foleg ha a plazan kivul mashol is szeretnel babat tologatni.
5/8 anonim válasza:
Ja es NEM en voltam a hiper sznob anyuka a plazaban :D
6/8 anonim válasza:
Jah, szuper, nekem is tetszik. De az milyen már, hogy ennyi pénzért mégcsak vízszintesig dönteni sem lehet? A lábtartója sem állítható, és a tolókar magassága sem.
Bocs, hogy szanaszét offoltam, de nem tudtam megállni.
7/8 anonim válasza:
Ha Neked van pénzed erre,akkor mit számít,hogy lehet-e itthon kapni? Megrendeled pár tízezer pluszért Amerikából és kész. Viszont amiket előttem írtak,elgondolkodtató. Ennyi pénzért elég silány,amit kínál,ez inkább design babakocsi.
8/8 A kérdező kommentje:
Koszonom, nem akarok ilyet vasarolni. Csupan lattam valahol, hogy par anyuka meg van erte orulve. Az ara Magyarorszagon - a hirdetesi oldaon, amit az egyik kommentelo belinkelt- igencsak horribilis.
2013. júl. 9. 17:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!