1/7 anonim válasza:
Őszintén egyiket sem, nehezen irányítható mivel mind a 4 kereke fix.
2/7 anonim válasza:
Hat inkább a sima rózsaszínű...... A leopardmintas azonnal egy utcasarkon juttat eszembe. Mondjuk a rózsaszín babakocsi se nagyon nyerő nálam...
Nekem egyebkent a bolygó kerek volt borzasztó, a fixel jobban tudtam közlekedni.
3/7 anonim válasza:
Ezt a leopárdosat már láttam én is, és én is elgondolkoztam rajta, mert alapjában szeretem a rózsaszínt és az állatmintát, nem vagyok ellene a különlegesnek, viszont ezzel a kocsival kapcsolatban nekem valahogy egy plázacica jut eszembe, aki a plázában tologatja egy miniszoknyában a gyerekét. Na az meg nem én vagyok... Pedig tényleg tetszik kicsit. :-)
4/7 anonim válasza:
Mindkettő jó szerintem. :) Legalábbis a mintáját tekintve. A kerék az már más kérdés, nekem a bolygós jött be.
5/7 anonim válasza:
Ez az állatminta szerintem bőven kimeríti a borzalmas és ízléstelen kategóriát.
De a babakocsi sem nagyon tetszik, hatalmas és nem bolygós, szörnyű lesz ezzel közlekedni.
6/7 anonim válasza:
Az miért baj ha hatalmas? Szerintem ez előny. Elfér benne a gyerek. Olyan sok babakocsinál látom, hogy annyira szűk, hogy szegény gyereknek össze kell húznia a vállait ülés közbe. :/
7/7 anonim válasza:
Hát az állatmintás az borzasztó, de nem is ez a legnagyobb gond. Nekem Raf Pol kocsim volt, csak bolygós kerekű. Rossz kocsi, szétesik, nehéz, elszakad, el is adtam és vettünk egy sportkocsit a fiamnak, mikor 7 hónapos volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!