Ti melyik babakocsit választanátok: Graco Quattro Tour Deluxe - Graco Quattro Tour Sport - ABC Design Turbo S6 vagy S4?
1. Graco Quattro Tour Deluxe
2. Graco Quattro Tour Sport
3. ABC Design Turbo S6 vagy S4
A Gracot szeretem, mert a kislányomnál hasonló volt a kölcsönkocsink, valamit stabil, a kosara nagyon praktikus, és nem is drága. Már csak azt nem tudom eldönteni, hogy a régebbit vagy az új fajta sportot válasszam. A régiben tetszik a kormányon a két pohártartó, és a két pakolós rész. Ezek a sportról hiányoznak:(
Az ABC Design nagyon jól néz ki, de nem ismerem:( Természetesen el szeretnénk majd menni kipróbálni mind a három fajtát, de addig is, ha valaki tanácsával, tapasztalatával tud segíteni, azt nagyon megköszönném.
Köszönöm a válaszokat. A férjem nagyon hajlik a Deluxe-ra, neki nagyon bejön. És igen én is hajlok felé, mert a régit is szeretem. Mivel mi is kertvárosban lakunk, sokat sétáltam a kislányommal, és a bevásárlás is könnyebb volt a praktikus kosárral. és valószínűleg ez lesz a második babával is:) Viszont igen...az ABC nagyon jól néz ki:D
És mi van a Graco Q T Sport-al? Arról tudtok valamit?
Szia !
Nekünk deluxe volt. Az első gyereknél szerettem nagyon de nekem nehéz volt ! Most 5 hós a második neki Graco fusiot vettem , imádom sokkal könnyebb mint a Deluxe . Viszont ugyan olyan masszív , és jó !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!