Írd be a mindenben keresőbe, hogy Graco.
Én már egy csomó kérdésnél leírtam, hogy szerintem nagyon jó, mi jó üzletet csináltunk vele. Ez az 1 babakocsink volt mindkét gyermekemnél és maximálisan kihasználtuk.
Sokak szerint nem jó, mert így meg úgy, ízlések és pofonok. Nekem meg az istenített PegPerego nem jött be, ami egyszer kölcsönkaptunk.
Ami a legjobb a Graco-ban és más kocsikon nem nagyon látom, az egyrészről a nagy kosár az alján, másrészről pedig a lehajtható tető. Utóbbit imádtam, mert amikor elaludt a kicsi, csak alőrehajtottam a tetőt és egy pelust vagy plédet terítettem a tetejére, így teljesen nyugiban volt benne. Meg persze napsütésnél is nagyon jól jött, nem kellett hozzá külön napernyő.
Viszont azt mindenképpen vedd figyelembe, hogy a kocsi súlya önmagában 15 kg, tehát ha sokat kell emelgetned, akkor nem ajánlom. Ill. akkor sem, ha az autód csomagtartója nagyon pici, mert még összecsukva is nagy helyet foglal.
Viszont cserébe stabil és strapabíró kocsi, tágas és kényelmes, sok extrával felszerelt és ami a lényeg, jól bírja a rossz terepet, mégis könnyen irányítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!