Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Bergon Dimension babakocsiról...

Bergon Dimension babakocsiról vélemények?

Figyelt kérdés
Élőbe már láttam és tetszik csak érdekelne a véleménye azoknak akiknek ez van.
2012. jan. 5. 21:15
 1/1 anonim ***** válasza:

Nekünk ilyen van bergon hordozóval együtt,10 hónapot használta a kisfiam és imádtuk!!!Semmi baja,épp a kereke kopott meg egy picit.Masszív,nagy kocsi,ha van helyed nem kell cipelned merem ajánlani.Egy kézzel tolható,nagy bevásárló háló alul.Kisfiam július elején született,de februárba overálba is vígan elfért benne.Nagyon szerettük,most árulom,mert én meg a camarelo változatba szerettem bele most :)De nagyon sajnálom,ha nem tudjuk eladni megmarad.Nagyon ajánlom hozzá a hordozóját,nálunk 2 perc alatt aludt benne akár órákat a kisfiam.Szűkítős,lábzsákos,árnyékolós,sokáig jó volt az is,pedig kisfiam nem éppen kicsinek mondható :)

Szerintem jó választás ár-érték arányban,és ha mélykocsiban gondolkodsz a bergon a legjobb szerintem.

2012. jan. 6. 07:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!