Babakocsit Szeretnék venni 40 000 ft ig, de nem találok semmi értelmeset Valaki ajánlana nekem valami jot?
Figyelt kérdés
2012. dec. 13. 18:13
1/7 anonim válasza:
Nekem nagyon bevált ez a Hauck típusú babakocsi szett:
Akcióval még újonnan is beleférhet a keretedbe, de használtan biztosan! Én is használtakat néztem, mivel ez a márka nagyon jó minőségű (bátran vettem volna használtat is belőle), de sikerült egy akciót kifogni és 50 ért megvettük újan!
Könnyen kezelhető, pici, strapabíró, minden része levehető és mosható/tisztítható, praktikus kialakítás...nekünk nagyon bevált.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszodat, tényleg nagyon jo kis babakocsi! :)
2012. dec. 13. 18:33
3/7 anonim válasza:
5/7 anonim válasza:
Nekem is hauck shopper van, én is nagyon szeretem. Maga a kocsi olyan 25.000Ft körül van. De így triplába se rossz, ahogy az első linkelte.
6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nekem is tetszik, majd nézegetem hátha lesz akcióba:)
2012. dec. 13. 20:38
7/7 anonim válasza:
Elefáni-ba vettük.Valamennyi vásárlás felett kapsz 10%-os kedvezményes kártyát... Nah, mi gondoltuk megvesszük a babakocsit és utána már a kedvezményes kártyával vásároljuk a többi dolgot, erre már a babakocsi szettet is kedvezményesen számolták nekünk! Férjemmel azon gondolkodtunk, hogy most szaladjunk gyorsan, nehogy utánunk szóljanak, hogy elszámolták :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!