Milyen babakocsit ajánlatok? Többi lennt!
Sziasztok !
1 gyeremekemet várom , nagyon tanácstalan vagyok , hogy milyen babakocsit vegyek !
Mindenképpen olyat szeretnék amihez , van mózes+sport+babahordozó ! Elég nehéz terepen fogom használni ! Ára amit apukával is megbeszéltünk : 150 ezer forint !
Mi nagyon szeretjük a Chicco háromkerekűjét, ehhez autofix is van, tehát a hordozót csak be kell kattintani az autóba. Szerintem megéri az árát, mi használtan vettük, mert újonnan őrült drága. Több babára terveztük. Nálunk is első gyerek, de 2 telet minimum és 2 kirándulós nyarat kell kibírnia (persze egy gyerekkel, de sokáig szeretnénk használni). A nagy kerekei miatt álom vele közlekedni.
Viszont az autó csomagterét teljesen betölti a váz, ha utaztatni akarjuk. A babakocsi csomagtere nem túl nagy, csak kis bevásárláshoz alkalmas.
Kényelmes, de nagy a keréktávolság, ha sokat jársz tömegközlekedéssel vagy boltokba, hiv. helyekre, akkor nem túl praktikus. Sétálásra kiváló.
Én merem ajánlani neked az Abc Design babakocsikat, az árba belefér és nagyon jók szerintem. Nekem Abc Design Mamba van Maxi Cosi hordozóval és már a második gyereknél használom, nincs semmi baja, bírja a terepet is. A második kisfiam 3750 grammal született, most 4 hónaposan majdnem 7 kiló és elég hosszú is, és még simán elfér a mózesben és a hordozóban is beöltöztetve, bundazsákkal együtt.
Hordozót tudsz akár használtan is venni kb. 20-25 ezerért szinte újat, én is így vettem. Nézz szét a vaterán, teszveszen. Bár tudom első gyereknél mindenből leginkább újat akar venni a szülő, én is így voltam, de tényleg nagyon jó kis hordozókat ki lehet fogni, de mindenképpen személyesen kell átvenni és, ha nem tetszik akkor nem veszed át, ezt előre meg kell beszélni.
Remélem sikerül döntenetek, tudom nagyon nehéz feladat! :)
Köszönöm szépen mindenkinek !
Chicco babakocsi nekem is nagyon tetszet , viszont nem tudom , hogy elég könnyű-e , mert a 3 emeletre kell majd felcipelnem !
Abc design : Nagyon tetszik nekem is !
Igen mindenből újat szeretnénk venni !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!