Milyen babakocsit ajánlatok?
Sziasztok!
Kinek milyen babakocsi vált be? nem pesti vagyok, BKV-ni nem kell szerencsére vele.
Köszi a segítséget.
Szia! Nekünk bejött a Pierre Carden, elfogadható az ára, egy mozdulattal összecsukható, nem túl nehéz, ha mondjuk kocsi csomagtartójába teszed be, egy mozdulattal csatlakoztatható rá a babahordozó, mi ezt sokszor kihasználtuk az elején, ha a kicsi elaludt a kocsiban, csak rátettük hordozóstól és már mehettünk is, ugyanez visszafelé, nem kellett pakolászni a gyerkőcöt. Jó nagy kosár van alatta, a bevásárlásnál ez nekem igen jól jött.
Olyat vegyél, aminek átfordítható a tolókarja, mert ha már ül a kicsi, szívesebben nézeget kifelé.
Az sem mellékes, hogy elég jó az ára, nézz szét a bababoltokban, érdemes! Jó válogatást!
Szia!
ABC Desing 4TEC, Peg Perego.
Én a negyedik gyerköcömet várom elég sok babakocsit kipróbálatam már és hidd el megéri megbizható jó márkájú kocsit venni akár a használatan is vagy bababoltban akciósan mert elég sok bosszúságot megúszol vele, én a Pierre Cardent nem ajánlanám nekem is volt, sajnos.
A www.babaszoba.hu elég sok babakocsikkal foglalkozó témát találhatsz a csevegőn például.
Olcsón újjat pedig itt vehetsz: [link]
33-hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!