Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol tudnám megjavítattni a...

Hol tudnám megjavítattni a babakocsit?

Figyelt kérdés
Van egy Titi Triton kocsink ami egy rakás kakit se ér, és most a kereke is kitört. Elveszett egy alkatrész belőle amivel rögzíteni lehet. Valaki tud szervizt vagy valamit ahol megtudnám csináltatni?
2012. nov. 30. 13:08
 1/6 anonim ***** válasza:
Hát szervizt nem tudok, de szerintem próbáld meg biciklisnél, hátha meg tudják csinálni!
2012. nov. 30. 13:11
 2/6 anonim ***** válasza:
Hát szervízt nem tudok, bár nekem is jól jönne, mert az én kocsim első kerekei zötyögnek-zörögnek, és nem tudok mit csinálhatnék vele. Talán a bolt ahol a kocsit vetted, tud hozzá alkatrészt rendelni.
2012. nov. 30. 13:12
 3/6 A kérdező kommentje:

Használtan vettük a kocsit a férjem gyerekkori barátaitól és olyan áron, hogy annyiért príma babakocsit tudtunk volna venni újonnan. Utólag derült ki hogy 1000+1 probléma van a kocsival és amikor kitört a kereke, azt hittem felrobbanok.

Szóval garancia nuku. :(

2012. nov. 30. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
nem is garira gondolok, csak hogy tudnak hozzá rendelni alkatrészt, vagy esetleg ott tudják ki tudja megcsinálni és te kifizeted.
2012. nov. 30. 13:21
 5/6 anonim ***** válasza:
Nálunk a kerékpár szervizben javítanak babakocsit is. Próbáld meg őket
2012. nov. 30. 13:29
 6/6 A kérdező kommentje:

Hát, kerestem ilyen márka szervízt vagy márka boltot de semmi. Nem tudom hol vették, de most találtam egy babakocsi szervizt, megpróbálom felhívni őket.

Köszönöm a válaszokat! Megy a zöld kéz. :)

2012. nov. 30. 13:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!