Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Ki mikortól használta a sport...

Ki mikortól használta a sport részt?

Figyelt kérdés
Kislányunk 4 hónapos és már végig ér a mózesben, gondolkodunk hogy használjuk a sport részét. Természetesen teljesen hátra dönthető vizszintesbe
júl. 31. 05:58
 1/6 anonim ***** válasza:
4-5hónapos koruk körül kezdtem el én is mind a 2 gyerekkel
júl. 31. 06:20
 2/6 anonim ***** válasza:

Ha kényelmetlen neki, akkor nyugodtan cseréljétek le szerintem, teljesen döntve nincs nagy különbség.

Az én fiam is viszonylag nagy baba volt (csak születése után nőtt nagyot, mert amúgy 3120g és 52 cm colt, de már 3 hónapos kora előtt duplázott 😀), de nagy, masszív kocsink volt, és így is muszáj volt lecserélni 6 hónapos kora után, mert ő is kinőtte. Mi mondjuk csak azért nem akartunk hamarabb cserélni, mert őszi baba volt, vártuk a jó időt, és a mózesben kicsit jobban védve volt a hidegtől.

De láttam olyan pici mózeseket a lakótelepen abban az időben, amiket biztos ő is kinőtt volna 4 hónaposan...

júl. 31. 06:46
 3/6 A kérdező kommentje:
3390 grammal és 49 cmvel született most 5650gramm és 62 cm
júl. 31. 06:49
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Egyik gyerekkel 10 hónaposan váltottunk, mert egyrészt megkésett mozgásfejlődésű volt, másrészt óriási volt a mózes, elfért 75 centivel is.

Másikkal 4 hónaposan, mert belefőtt a mózesbe. De egészen 8 hónapos koráig (az önálló kiülésig) nem emeltük meg kicsit se gyógytornász javaslatara

júl. 31. 07:01
 5/6 anonim ***** válasza:
Mi pont 1 hete váltottunk sportra, 5 hós lesz a lányom.
júl. 31. 07:26
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem tudom pontosan, de 1 éves múlt

(marha nagy volt a mózes, kicsit emelhető háttámlával, ő meg nyugis gyerek volt)

júl. 31. 12:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!