Használtan mennyivel “illik” olcsóbban adni egy kiváló állapotban lévő babakocsit a bolti árához képest?
Figyelt kérdés
2023. szept. 14. 16:26
1/15 anonim válasza:
Ez nem illem kérdése, annyiért adod, amennyiért elviszik. A használt babakocsik meg nagyon áron alul mennek, fele és harmadáron.
2/15 anonim válasza:
Nézd meg azon a felületen, ahol meg akarod hirdetni, hogy a hasonló árucikkek mennyiért vannak (és mennyi ideje vannak meghirdetve - ha hetek óta, akkor az túl drága).
3/15 anonim válasza:
Ez nem illik vagy nem illik kerdese, orulhetsz, ha fele aron elkel, de inkabb harmad. Egy hasznalt aru akkor is hasznalt,ha jo allapotu.
4/15 anonim válasza:
A mi 350 ezres babakocsinkat végül 80 ezerért sikerült, de még abból is alkudni akartak.
5/15 anonim válasza:
4 kocsitól szabadultam meg az évek során:
1. 87 ezerért vettük. Eladáskor ugyanaz a modell 120 volt újonnan, 65-ért elkelt.
2. 170 ezer volt. Eladáskori új ár 250 ezer, 100-ért hirdettem, el is ment annyiért.
3. 90 ezer volt, eladásra már nem lehetett kapni, 30-ért vitték el.
4. 90 ezer volt újonnan, eladáskor 120-ért adták, de olyan szar kocsi volt (nem nálunk ment tönkre), hogy kiraktam lomtalanításkor, nem volt pofám pénzt kérni érte.
6/15 anonim válasza:
A vételi ár 60-70% kb a reális.
7/15 anonim válasza:
Én feléért tettem fel, de nem ment el hetekig. Végül a harmadáért sikerült eladni.
8/15 anonim válasza:
Sokat változott a világ. Amikor nekem voltak kicsik a gyerekek, kb 10 éve, akkor vagy 10 %-kal láttam olcsóbban a használt gyerekholmikat, mint az új. Vaterán pl. de a helyi bizományiban is. Ha hozzáadtam a postaköltséget annyiból már újat is tudtam volna venni. Ezek szerint felébredtek az emberek?
10/15 anonim válasza:
Szerintem ez márka és modell függő is.
Egy 1 éven belül vásárolt cybex babakocsit 70%-os áron simán megvesznek.
Egy 5-6 éves no name babakocsi kB az ingyen elvihető kategóriában fog elkelni, akkor is ha soha nem volt igazán használva.
A többi hasonló modell árához kell hasonlítani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!