Jó hordozó KIFELÉ hordozáshoz?
Először is: Túl vagyunk hordozási tanácsadáson, egy Kaboon, egy Manducán meg egy Liliputin. Próbáltuk elöl, hátul. A gyerek utál befelé lenni és kész. Ha ölben van, akkor is csak kifelé szeret lenni, sőt aludni is kifelé ringatva alszik el mindig. 8 hónapos lesz, elkezdett pár napja magától ülni is. A mózes kocsiban eddig elvolt de az már veszélyes mert mászna ki, a sportot nem szereti egyelőre. Van egy hagyományos 100 éves kengurunk, azt szereti de ahhoz meg már nehéz. Jelenleg ez a cucc a megmentőm:
De kényelmesebb lenne ha fél kézzel sem kéne fogni. Ezek ismeretében tud valaki valami hordozót ajánlani egy 8 kilós, 8 hónapos gyereknek kifelé hordozáshoz? (Tisztában vagyok vele, hogy én vagyok a sátán ha kifelé hordozok. De mivel kizárólag így szeret lenni, hordozó nélkül is ezt csinálom születése óta csak jobb híján kézben. Már be van gyulladva a csuklóm amiért mindig ugyanúgy hajlítom.)
Köszi a válszokat! Nem erőltetem akkor, azt hiszem a Manduca van még meg, próbálgatom háton majd. Meg a sporttal is, azt még tényleg nem régóta használjuk. Csak itt a kiránduló idő, olyan jó helyek vannak a közelben. De a lakótelepen kívül így nem jutok vele, hogy kibír kb 20 percet a kocsiban, aztán cipelhetem ölben, a kocsit meg toszigálhatom magam előtt. Ölben meg a világ végére is el lehetne vele menni, nagyon szeret amúgy kint lenni.
A csípője feszes, hordott is több mint 3 hónapig terpesz pelenkát. A végén azt mondták hogy már vegyem le, mert a mozgásban akadályozni fogja. De még nem lett tökéletes, úgyhogy tornázunk meg jár babaúszásra. Ott is érezni, hogy a lábát kevésbé használja, kevésbé engedi kinyitni. Majd ha feláll megyünk vissza az ortopédushoz hogy megnézze mi a helyzet.
A mozgásfejlődése jó, gyönyörűen hasalt, hason is alszik (vagy oldalra fordul hasból). A mózesben is hason volt már a végen, fejjel előre nézelődött kifelé nagy vigyorogva. Kúszik is már szépen egy ideje, emelgeti a fenekét a mászáshoz. Volt itt a védőnő pár napja, azon kívül amit tudunk hogy a csípője érezhetően feszesebb, mindenre azt mondta hogy tökéletesen csinálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!