Kicsi, könnyű, kicsi kerekű babakocsit keresek, amihez mózes és hordozó is csatlakoztatható. (Elsősorban sportbabakocsi, amihez mellékesen csatlakoztatható minden, nem ilyen batár nagy 3in1) Ki mit ajánl?
Amit neztünk:
Cybex Melio - keskeny a sport rész, nehéznek is éreztem és csak 15 kilóig jó és ahhoz képest drága is.
Cybex eezy S+ twist - nagyon keskeny a sport rész
Cybex eesy S+ - csak soft Mózes tehető bele, ami nem tud felém nézni
Maxi-cosi Leona2 - keskeny sport rész, fura váz
Leclerc influencer - kicsi alsó kosár
Szóval mindegyikkel van valami apróság ami miatt nem tökéletes. Most kezdek úgy lenni vele ha már nincs tökéletes legalább olcsó legyen.
A fentiekhez hasonló, de olcsóbb kategóriájú babakocsikat tudtok ajánlani?
Tudom... Ezért mondom nem létezik tökéletes.
Szóval ha nem tökéletes akkor legyen olcsó. Szóval a fent említett babakocsikhoz hasonlót keresek, csak alacsonyabb árkategóriában, mert ha nem 300.000-et adok ki érte akkor jobban el tudom fogadni, hogy nem a legjobb.
(Amúgy ha a cybex eezy S2+-ra lehetne rendes mózest rakni, ami felém néz, akkor az lenne a tökéletes babakocsi. Széles az ülőfelülete, de mégis kicsire csukható, könnyű. De nem lehet rátenni.)
Én használtan vettem Cybex Eezy S+-t, imádom, bárcsak ezt vettük volna anno az első gyereknél, akkor egyetlen babakocsival végig tudtuk volna vinni a két gyereket kezdettől. Én egy denim special edition-t fogtam ki egyébként még az 1-es verzióval, ennek bőr borítású a tolókarja. Nincs rajta kopás, a kerekeken látszik csak kicsit, hogy már 3 éve aktívan használjuk. Akárki kipróbálja a baráti körből, odavan érte. Kicsire csukható, magas szülőként még a férjem sem lép rá, a gyerek nem tudja könnyen blokkolni a kereket, és még ránézésre 4 évesen is bőven beleférne (most 3,5 éves a kisebbik, és márcsak nagyobb sétákra visszük).
Azt a pár hónapot, ameddig feléd nézne a gyerek ki lehet bírni szerintem (előtte is textilmózesben vittük egy menetiránynak megfelelően néző sportbabakocsiban). Vagy akkor ott a twist+. Mostmár annak is normálisan megcsinálták a lábtartóját. 1 kilóval nehezebb csak.
Cybex Meliót nehéznek érezted?? Az a legkönnyebb a felsoroltak közül. Mind kilókkal több. A Melio csak 6 kg. A carbon 5,9 kg. Az eezy összes verziója 7 felett van.
A keskeny ülés meg relatív. Mihez kell szélesebb? Csak ül a gyerek benne, nem táncol.
5 volt a nagyobb, amikor a kisebbnek vettük és simán beleült. Ok a háttámla magassága neki már nem volt jó, de a szélessége nem lett volna probléma.
Egyébként a Cybex callisto volt a legszuperebb kocsi, kár volt kifuttatni.
Ez a Chicco goody ez egy az egyben olyan, mint a Leclerc influencer, csak fele annyiba kerül. :) Mindenképp meg fogom nézni. Köszönöm!
Ha valakinek még jut eszébe hasonló, akkor még örülök ötleteknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!