ABC Design limbo és Maxi cosi leona 2 -ről mik a vélemények?
Miért nem akarod hogy dönthető legyen a háttámla? Sokkal praktikusabb, ha elalszik a gyerkőc neki is kényelmesebb a döntött pozíció.
Egyébként a maxi cosi minden szempontból jobb babakocsi, mint az ABC design.
4-es vagyok.
Ha olvassa valaki, akkor ne vegyétek meg ezt a maxi cosi babakocsit. Borzalmas, küldöm is vissza, ráadásul hibás is. Ennyi penzert többet vártam.
Megveszem inkább a Cybex Melio-t.
Mi volt rajta a borzalmas?
(Én élőben néztem bababoltban, ott semmi különösen szörnyű nem látszott rajta.)
Ha ez a problémád, akkor ha nem láttad élőben a Meliot azt se rendeld. Az ülése ugyanolyan keskeny, mint a Leona2, és gyerek nélkül is olyan érzése volt az embernek, hogy mindjárt szétesik (instabilabb, mint a Leona).
Ezeknek a típusoknak az a lényegük, hogy kicsik és kevés bennük az anyag, hogy könnyűek legyenek.
Oo basszus. Pedig ahogy néztem a méreteket a Melio szélesebb valamivel. Az a baj hogy mindegyikben van valami olyan ami nekem nem felel meg 😂
A cybex eezy s+2 tökéletes lenne csak annak nem lehet megfordítani az ülőrészt hogy velem szemben legyen. Azt jó tolni is és stabil is.
A balios s-lux lenne a legjobb mert a masodik babának majd csak hordozót es mózest kene hozza venni de az meg dög nehéz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!