Autós hordozó babakocsira elég lesz télen?
Pedig a mózeskosár sokkal praktikusabb pici babával. Szél ellen is könnyebb védeni.
Több helye van, kényelmesebben utazik benne.
Attól függően mennyit tervezel vele menni. Nem ideális hosszú ideig óráig egy újszülött gerincének a hordozó, overálban pláne.
Lehet kapni bundazsákot hordozóhoz és takarót, burkolatot ami hasonló mint az overál.
Nagy a választék, ezzel nincs baj.
Ellenben ha nagyon sokat tervezel babakocsizni, akkor csak a hordozó nem épp ideális.
A baba gerincére nézve káros, ha túl sokat van az autóshordozóban!!
Csakis azért találták ki, hogy a babakocsi vázára lehessen csatlakoztatni, mert az autóba sokszor már nem fér be a mózeskosár is meg a váz is...
Szóval csak ritkán, pl bevásàrláskor érdemes használni, de nem minden nap abba babakocsiztatni, mert a gerincének sík felület kell!!! Mózeskosár!!!
Talán Cybex cloud?
Akármennyire szeretem a Cybexet...NEM helyettesíti ez sem a mózest. Egyáltalán nem ad teljesen vízszintes pozíciót, nem tud benne rendesen nyújtózni, forogni.
Hordozónak jó találmány, hogy jobban fektethető, de mózes helyett nem.
Akkor már vegyél puha falu mózest, amit beletehetsz a megfordítható és teljesen vízszintbe tehető sportba. Vagy a cybex "sima" bundazsákjait is be lehet úgy tenni, hogy kényelmes zárt kuckót csináljon a babának.
A babának nagyon egészséges a szabad levegő, én mindig törekedtem rá, hogy minél többet sétáljunk, ráadásul egy időben aludni is csak ott szeretett délután, ezt nem lehet előre kiszàmolni.
Szerintem vegyetek mózest (ráadásul abban hason is lehet fektetni, ha azt szereti a baba, a hordozóban nem...).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!