Nektek mennyi a legtöbb pénzösszeg amit babakocsira, és hordozóra költenétek?
nekünk a babakocsi, hordozoval, mozeskosárral, és további kellékekkel együtt elérte a 450.000 forintot.
Mindenki leszól ez miatt hogy ez már túlzás.
nézd, én 80.000 Ft-ért vettem egy olyan szintén 3 részest, ami már kiszolgált 4 gyereket, de kifogástalan az állapota....új 250.000 Ft..az én két gyermekemnek biztosan jó lesz még, és szerintem legalább 40-50 ezerért el tudom majd adni.
szerintem itt nem arról van szó hogy mi a legtöbb amit költenék hanem hogy logikával kell vásárolni..megvetted a 450.000 Ft-ért a gondolom új babakocsit..kitolod a tárolóból, és akár csak egy új autó, már a felét sem fogja érni...szimpla üzleti érzék :)
persze ha van miből szórni, hát szórd, én nem irigylem...én is megvehettem volna 250.000 Ft-ért, de inkább nyaralásra költöttük. sajnos mindkettő nem megy egyszerre nálunk.
Kérdező, ha nektek ez így jó, és nem a szátoktól vonjátok el a falatot, akkor szerintem ne érdekeljen más véleménye. Ti pénzetek, ti döntésetek. Mások máshogy csinálják és kész.
Ha mégis kíváncsi vagy, az enyém az, hogy ennyiből inkább valódi, használt autót veszek a porontyomnak. Vagy az egész gyerekvállalós induló csomagot kihozom az összegből...
A babakocsink(mózes,sport, hordozó) 250 ezer volt. Hajlandó lettem volna 500 ezret is fizetni , ha mást jónak gondoltam volna ,vagy tetszett volna.
Ha a mai eszemmel,tapasztalatommal döntenék, nem is vennék babakocsit. Vennék egy bondolinot (az nagyon bevált), és max ha nagyon szûkséges, akkor egy kis sport kocsit. Utólag azt gondolom, hülyeség volt ennyi pènzt kiadnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!