Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nektek mennyi a legtöbb...

Nektek mennyi a legtöbb pénzösszeg amit babakocsira, és hordozóra költenétek?

Figyelt kérdés

nekünk a babakocsi, hordozoval, mozeskosárral, és további kellékekkel együtt elérte a 450.000 forintot.

Mindenki leszól ez miatt hogy ez már túlzás.

2016. júl. 23. 11:59
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%

250 ezer volt a babakocsi, de a mai eszemmel nem vettem volna 3 funkciosat.

De ugye utolag konnyu okosnak lenni. Viszont hasznalt babakocsit semmikepp nem akartam. Ezt az egyet akartam ujonnan.

2016. júl. 23. 12:49
 12/31 anonim ***** válasza:
81%
11 es vagyok. En akartam hordozni, de a baba, gyulolte, en pedig nagyon hatfajos lettem tole. Ugyhogy ez nem mindenkinek opcio.
2016. júl. 23. 12:51
 13/31 anonim ***** válasza:
64%

230 lett volna hordozó nélkül, amit kinéztem. Sokalltam, vettünk helyette 80-ért, amit utólag nagyon megbántam. A hordozója nem biztonságos, a sportrésze kényelmetlen és kicsi, vehettünk helyette mást (azt amit eredetileg akartunk, csak már mózes nélkül), összességében pedig rosszabbul jöttünk ki anyagilag. Kár hogy lebeszéltem magam az elején.

Egyébként nem menőzés, viszonylag ismeretlen márka idehaza.

Ha megengedhetitek, miért ne vennéd.

(Nem mindenki akar és tud hordozni, nekem például eü-i okokból nem ajánlott + a pici fél éves korára 9 kg volt).

2016. júl. 23. 12:51
 14/31 anonim ***** válasza:
55%

Elozo, milyen marka ?

Egyebkent szerintem sem menozes, en kulfldon lakom es ott negyedmillional kezdodnek a babakocsik ....

2016. júl. 23. 13:00
 15/31 anonim ***** válasza:
Én kocsira maximum 70 ezret költenék, hordozóra nem tudom, mert kaptunk kölcsön egy szupert, nem tudom, hogy mennyibe kerülnek, de szerintem 50-100 ezer között már jók vannak. Én túlzásnak érzem a 450-t. De azt sem értem, hogy honnan tudja mindenki,hogy mennyibe kerül. Jah hogy felvágtok vele. Akkor ne csodálkozz rajta.
2016. júl. 23. 13:18
 16/31 anonim ***** válasza:

azt mondjuk én sem értem miért kell másnak tudni mennyibe került egyébként...

mondjuk én használtan vettem, mint írtam 80-ért, a három részest, és hallottam hogy az utcán valaki odasúgta a haverjának hogy "na látod, ez egy jó babakocsi.." de ez egyszer fordult elő, és azóta sosem, és egyáltalán nem menőzésből vettem, akkor nyilván újat vettem volna (amúgy utólag is az a tapasztalatom egyébként hogy nálunk nagyon bevált a három részes, míg a hordozó eszközök pl nem váltak be mert a babám üvöltött benne, ő igényelte már kiskorától hogy szabadon nézelődhessen anélkül hogy ehhez a hátamon/hasamon lógna)

2016. júl. 23. 13:43
 17/31 anonim ***** válasza:
Szerintem is 250-300 a reális.
2016. júl. 23. 13:43
 18/31 anonim ***** válasza:
Nyolcas: és neked megvan annak a szónak a jelentése, hogy "például"?
2016. júl. 23. 13:55
 19/31 anonim ***** válasza:
100%

nézd...határozottan közölted hogy egy hordozó ezerszer hasznosabb mint egy babakocsi...nem szeretnék erről vitát nyitni, van akinek ez válik be, van akinek az...van aki eleve nem is hordozhat, van akinek meg nincs pénze babakocsira, vagy olyan helyen lakik ahol rosszak az utak, ezért vesz egy kendőt 7000 ft-ért és viszlát.

mit kell már megint erről vitát nyitni??? nem, a drága babakocsi nem csak arra jó hogy menőzz vele a játszótéren...van egy 10.000 Ft-os noname babakocsim meg van egy 3 részes igen drága (ami nem néz ki annak főleg hogy használt) és ég és föld a kettő...az utóbbival tényleg élmény a séta...a hordozóval nem volt az, hiába kötöttem magamra a lányom üvöltött...próbáltam csatost, abban is üvöltött...ennyi...szerinted nem hasznos a babakocsi és cinikusan közölted. ámen..másnak hadd legyen más véleményére, egyébként sem vagy releváns a kérdés szempontjából hiszen ha jól értem nem használtál babakocsit.

2016. júl. 23. 14:03
 20/31 anonim ***** válasza:
73%
Nekem olyan 600 volt a határ. 500ból megvoltunk végül. Nem pazarlás. Nagyon megérte.
2016. júl. 23. 14:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!