Nektek mennyi a legtöbb pénzösszeg amit babakocsira, és hordozóra költenétek?
nekünk a babakocsi, hordozoval, mozeskosárral, és további kellékekkel együtt elérte a 450.000 forintot.
Mindenki leszól ez miatt hogy ez már túlzás.
Ha arról nem nyitunk vitát, hogy a hordozó jobb vagy a babakocsi, akkor arról miért nyitunk, hogy a drága babakocsi csak menőzésre jó-e?
A Stokke csak abban különbözik egy 200 ezerrel olcsóbb márkától, hogy rá van írva, hogy Stokke, ezáltal mindenki első blikkre látja, hogy 450 ezerbe került.
Én 6000-ért vettem maxicosi cabriofixet használtan, 3 gyerek használta azóta 1-1-1 évig és vettem egy 75ezres maxicosi mila-t 15-ért német kereskedőtől, mert olyat akartam, ami...
Szóval igazából, ha nem tudtam volna, mire van szükségem, csak úgy vakon vásárolok divatra, akkor megvehettem volna félmillióért is, csak nem lett volna megfelelő. Amire szükségünk van, azt megvesszük, kerül, amibe kerül, de elég mérges lennék, ha azt érezném, hogy hagytam magam átverni. Ezért is van pénzem vásárolni mondjuk.
Ha neked nem túlzás, nincs rossz szájízed, hogy leraboltak igazából, akkor nem kell foglalkozni vele, hogy mások szerint túlzás-e.
A mi multifunkciós babakocsink 87ezer volt. Kedvezménnyel.
Utána vettünk még egy kisebb, könnyebb sport b.kocsit 40ért.
Tök jó mert igazi terepjáró;)
Ha megveheted akkor miért ne?:)
Ez mind- mind- MIND Marketing.... ;)
200.000 volt a határ a 4. gyereknél.
Végül 159.000 Ft-ért vettem csak kocsit és mózest.
Hordozónk volt...mondjuk ha azt is kellett volna venni, nem fértem volna bele a 200-ba...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!