Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Nektek mennyi a legtöbb...

Nektek mennyi a legtöbb pénzösszeg amit babakocsira, és hordozóra költenétek?

Figyelt kérdés

nekünk a babakocsi, hordozoval, mozeskosárral, és további kellékekkel együtt elérte a 450.000 forintot.

Mindenki leszól ez miatt hogy ez már túlzás.

2016. júl. 23. 11:59
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
16%

Ha arról nem nyitunk vitát, hogy a hordozó jobb vagy a babakocsi, akkor arról miért nyitunk, hogy a drága babakocsi csak menőzésre jó-e?

A Stokke csak abban különbözik egy 200 ezerrel olcsóbb márkától, hogy rá van írva, hogy Stokke, ezáltal mindenki első blikkre látja, hogy 450 ezerbe került.

2016. júl. 23. 14:23
 22/31 anonim ***** válasza:
Ennyi pénzt biztos, hogy én sem költöttem volna rá. A babakocsinkat kb 1 hónap alatt választottuk ki. Nagyon sokat kipróbáltunk. Sokszor az olcsóbb jobb volt, mint a drága. Nagyon gyakran csak a márkanevet kell megfizetni. A mi kocsink 120000 forintba került mózessel, hordozóval, sportrésszel és a kellékekkel.
2016. júl. 23. 15:00
 23/31 anonim ***** válasza:
Mi 30 - 40 - ért vettünk használtan babakocsit, már nem is emlékszem. Az autósülések / hordozók sem a drágább kategória. Annyit nincsenek használatban hogy többet szánjunk rá. Van aki meg sem teheti, van akinek nem indokolt, van akinek az vagy szimplán ez tetszik. Őszintén? Ha ki tudod fizetni, akkor annyiért vegyél, amennyiért kedved tartja. Másnak sok, de neked nem. Neked ez tetszett, ennyi. Eszembe nem jutna arra vonatkozóan kijelentést tenni, hogy más kiadása sok vagy túlzás. Honnan tudnám ÉN, hogy másnak mi a sok? Biztos hogy nagyon szép. :-)
2016. júl. 23. 15:05
 24/31 anonim ***** válasza:
21: azért nyitunk vitát, mert ez volt a kérdés...nem muszáj rá válaszolni ha elvből a babakocsi ellen vagy
2016. júl. 23. 15:21
 25/31 anonim ***** válasza:

Én 6000-ért vettem maxicosi cabriofixet használtan, 3 gyerek használta azóta 1-1-1 évig és vettem egy 75ezres maxicosi mila-t 15-ért német kereskedőtől, mert olyat akartam, ami...

Szóval igazából, ha nem tudtam volna, mire van szükségem, csak úgy vakon vásárolok divatra, akkor megvehettem volna félmillióért is, csak nem lett volna megfelelő. Amire szükségünk van, azt megvesszük, kerül, amibe kerül, de elég mérges lennék, ha azt érezném, hogy hagytam magam átverni. Ezért is van pénzem vásárolni mondjuk.

Ha neked nem túlzás, nincs rossz szájízed, hogy leraboltak igazából, akkor nem kell foglalkozni vele, hogy mások szerint túlzás-e.

2016. júl. 23. 16:34
 26/31 anonim ***** válasza:
0%
Válaszoltam a kérdésre is, de az már kiderült, hogy olvasni nem tudsz.
2016. júl. 23. 17:11
 27/31 anonim ***** válasza:
Mi kinéztük, hogy mit fogunk megvenni, azonban még ráérünk vele pár hónapot. Jelenleg a mózes, sport és hordozó résszel együtt kerül 200.000 ft-ba. Nálunk ez a határ, bár bízom benne, hogy mire aktuális lesz, picit lejjebb megy az ára. Van olyan kocsi, ami jobban tetszik, de az már 300.000 ft, és annyit semmiképpen sem költenénk rá.
2016. júl. 23. 17:24
 28/31 anonim ***** válasza:
Maximum 70.000-et költenék a kettőre,de akinek aprópénz 450 ezer egy babakocsira,az vegye meg azt,én nem sajnálom senkitől.Szerencsére olcsó,és nagyon drága kocsik között is lehet szupereket találni.
2016. júl. 23. 20:50
 29/31 anonim ***** válasza:

A mi multifunkciós babakocsink 87ezer volt. Kedvezménnyel.

Utána vettünk még egy kisebb, könnyebb sport b.kocsit 40ért.

Tök jó mert igazi terepjáró;)

Ha megveheted akkor miért ne?:)

Ez mind- mind- MIND Marketing.... ;)

2016. júl. 23. 23:12
 30/31 anonim ***** válasza:

200.000 volt a határ a 4. gyereknél.

Végül 159.000 Ft-ért vettem csak kocsit és mózest.

Hordozónk volt...mondjuk ha azt is kellett volna venni, nem fértem volna bele a 200-ba...

2016. júl. 27. 22:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!