Melyik vált be nektek ?
Sziasztok ki melyiket márka típusú csatos hordozót ajánlja egy 8.5 kilos 5 hós babának? möbius,manduca,mybabyhug, magyarinda, liliputi,gremese ezeket a markakat néztem de elvesztem a kinálatban.
Plusz pont ha állítható!
Kirandulásokhoz illetve nyűgösebb napokhoz otthon használnánk !
Köszönöm a segítséget!
Ez nem így működik. A te testalkatodra kell megfelelő hordozót találni, ezért kell próbálni.
Pl: nekem a Möbius volt kényelmes, míg a férjem kifejezetten kényelmetlennek találta. Neki a készítetett Ringa Fuba sokkal jobb volt.
Egyébként nem a kor/súly, hanem a hossz és a mozgásfejlődési szint meghatározó. Általában a kendős csatosok 68/74 mérettől és minimum ülni tudástól kényelmesek a gyereknek, hiába reklámozzák korábban őket
Attól függ te milyen alkat vagy.
Én szülés után 6 hónappal visszafogytam és még egy kicsit tovább is, így pechemre a Manduca hordozóm tökig behúzva éppen csak funkcionál rajtam, de nem a legkényelmesebb... lecsúszik a derékpánt állandóan.
Ha tehetném cserélném már.
Menj el hordozós klubba, tanácsadásra és próbálj ki többet, amelyik jó, azt vedd meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!