Csatos hordozó 3 hónapos kortól?
Igen látom mit irnak az oldalakra,de mindenhol azt hallom azok meg nem jók!.
Valakinek tapasztalat?esetleg tipp hogy melyik vált be?
Ha tudod, hogy nem való ekkorának, miért akarod erőltetni?
Ekkorának baby tai oké a formázott hordozók közül.
Egyszerűen elvész, összecsúszik csatosban.
Nekünk volt minden első gyerekről, volt mód próbálgatni, de iszonyat volt benne.
Lehet használni amelyik ortopediailag minősített és alkalmas ennek a korosztàlynak, es a baba helyzete megfelelő benne.
Vannak hordozós iskolák, amik nagyon kendőpártiak, de azok sem kategorikusan tiltják a csatost semmilyen korban. Egy ilyen klub vezetőjétől olvastam egyszer, hogy van hogy ő maga ajánlja a csatit picinek is, mert az is jó csak szerinte a kendő még jobb.
Mi hordozási tanácsadáson kaptuk a 3 hónapos lányomnak a Magyarinda csatost. Ott megnézték, milyen benne a helyzete, meg is tanították.
Azóta mondjuk van sok hibrid hordozó, ami félig csatos, ma már lehet hogy olyat választanék.
"pont hogy aztirják lehet használni 0 hótól..."
Marketingduma. Lehet, csak épp egyáltalán nem ideális a gyereknek.
Egyszerűen a csatos NEM támasztja meg pontról pontra, mint egy kendő és így a terhelés a baba fejletlen gerincét éri.
A kendős csatosok egy fokkal jobbak ilyen szempontból.
A mei tai még jobb.
Full csatos minimum ülni tudástól ideális. Addig kompromisszumos.
Az én gyerekem óriás baba volt, 3 hónaposan 70 centi volt már és 8 kiló. Hátra nem bírtam rakni kendővel, béna voltam benne, elöl meg leszakadt a derekam tőle. Vettem liliputi csatost, abban hordoztam, mert csak abban nem üvöltött egész nap. Semmivel nem volt benne másképp, mintha én fogtam volna kézben, és mivel ő fél éves koráig lerakhatatlan volt, szerintem tökmindegy...
Minden mozgásfejlődési állomást időre és szépen megcsinált.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!