Milyen sport babakocsit használtok, és mik az előnyei és hátrányai?
Szerintem higgadj le :) én nem érzem azt hogy irigy lenne. Nekem is filléres babakocsim van a tiedhez képest,és ha akarnám emgvenném a foe millasat is,de nem érdekel. A kérdező mint írja meg biosz kémia tanar,na az azért elég tanult szerintem,és ha nem államban tanit akkor azért nem gombokat keres.
Nekem kicsit önigazolásnak tűnik ez a sok sor amit írsz,utolsó,mi a fénynek kell magyarázkodni meg ekkora feneket keríteni ennek? Most ennyire unalmas az életed vagy ennyire hirtelen természetű vagy? Egyik sem jó. Mi saját házban élünk,mi is mindig megkapjuk de jó nekünk,de ahogy ezt elértük,mennyi év munka és lemondás azt kevesen csinálnak utánunk. De biztos nem fogok litaniat írni róla,meg idegbe tenni magam,ugyan...mindenki azt gondol amit akar. Az ő dolga.
Én meg a császár vagyok
Mindenki azt ír amit akar.
Igenis irigy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!