Milyen sport babakocsit használtok, és mik az előnyei és hátrányai?
És aranytojást is tojik? Na jó,nem trollkodok :) mindnekinek más a preferencia..
Egyébként beszereztunk egy kinderkraft vesto-t. Nekünk tökéletes.
Én nem nagyon trollkodnék úgy hogy egy olyan kocsit vásároltam aminek olyan ára van amibol az enyemhez a 4 db kerék alig jonne ki 😶
Nem kell stokke partinak lenni,van cybex is hasonlo aron. De azert durva hogy az beszel a legjobban ki csak egy olcso valamit vett
Kinderkraft egy fillért nem ér
2 hét után túladtam rajta
Tudnád a francot
Ha lenne pénzed nem ebbe az arketegoriaba vasaroltal volna.
Annyi felsokategorias babakocsi van még ami fel millio ft korul van. Te megis csak egy olcsot vettel es aztis csak hasznaltan tudtad.
Unalmas hogy mindenhol azoknak az anyukaknak a legnagyobb a szaja kiknek a gyereke hasznalt cuccokba,filleres "babakocsinak" mondott valamibe toljak a gyereket
Ilyen reteg is kell...csak azt nem ertem miert pont ezeknek a legnagyobb a szajuk ,fokepp nem ertem hogy mire fel?!?!?!
Nem kell irigykedni,tanulni aztan dolgozni kellett volna. Vagy inditani egy vallalkozast.
Akkor lehetne most neked is fel millio ft er babakocsid.
Nekunk sem az egbol pottyant KEDVES KERDEZO!
Enis megtehetnek sokmindent. De nem mindegy hogy valamire csak ranezek es fizetem vagy ugy veszem meg hogy honapokig gyujtok vagy epp hitelt veszek fel hozza
Az eredmeny ugyan az,megvan. De nem mindegy hogy hogyan 🤔😀 szerencsere egy jo babakocsi megvetelehez nekunk csak eleg volt kinezni es rogton fizetni
Na ez a nem mindegy.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!