Milyen sport babakocsit használtok, és mik az előnyei és hátrányai?

Figyelt kérdés

2023. szept. 8. 00:52
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
#10 jesszum pepi ennyiért minimum aranyozott remélem...nem kételkedem, hogy jó darab de ennyiért ez az a kategória,hogy ha milliárdos lennék, talán akkor sem. Persze kinek mi :)
2023. szept. 16. 21:58
 12/24 anonim ***** válasza:
0%
Igen,eltaláltad az arany változata van meg (Signature)
2023. szept. 17. 23:42
 13/24 A kérdező kommentje:

És aranytojást is tojik? Na jó,nem trollkodok :) mindnekinek más a preferencia..

Egyébként beszereztunk egy kinderkraft vesto-t. Nekünk tökéletes.

2023. szept. 18. 15:45
 14/24 anonim ***** válasza:
0%

Én nem nagyon trollkodnék úgy hogy egy olyan kocsit vásároltam aminek olyan ára van amibol az enyemhez a 4 db kerék alig jonne ki 😶

Nem kell stokke partinak lenni,van cybex is hasonlo aron. De azert durva hogy az beszel a legjobban ki csak egy olcso valamit vett

2023. szept. 18. 22:08
 15/24 anonim ***** válasza:
Nem stokkém volt, de a minap segítettem kitolni egy böhöm kinderkraftot az oviajtón.. Hát az életkedvem is elment. Farnehéz, nem fordult, izomból kellett áttolni egy kis küszöbön. Megnéztem a modell árát (80), ennyiért vettük annó a Cybex kocsinkat, amit egy ujjal eltoltam a katyús járdán is.
2023. szept. 19. 06:29
 16/24 anonim ***** válasza:
51%

Kinderkraft egy fillért nem ér

2 hét után túladtam rajta

2023. szept. 19. 09:57
 17/24 A kérdező kommentje:
Nekünk pedig megfelel. Nem egész nap abban van a gyerek. Egyébként nem értem,miért a babakocsi a státusz meghatározója. Ha akarnám,meg tudnám venni a drágábbat is,de nem teszem. A gyerek elvan benne, alapból meg tényleg csak akkor babakocsizok,ha muszáj. Nem nagyvárosban élek,hanem egy kicsiben,ami szinte falu. Ide tökéletes. Tény,hogy nem vagyok a felső tízezer tagja,csak egy német tannyelvű középsuliban kémia biosz szakos tanár,de hála isten nem erzem úgy,hogy az áll a boldogságom útjába,hogy másnak a kerekei drágábbak mint nálunk a kocsi..na bumm. Én nem érzem bohomnek,iranyithatalannak se. Ja és használtan vettük,25 ezerért 😁😁
2023. szept. 19. 11:18
 18/24 anonim ***** válasza:
57%

Tudnád a francot

Ha lenne pénzed nem ebbe az arketegoriaba vasaroltal volna.

Annyi felsokategorias babakocsi van még ami fel millio ft korul van. Te megis csak egy olcsot vettel es aztis csak hasznaltan tudtad.

2023. szept. 19. 12:15
 19/24 anonim ***** válasza:
Mondjuk én sem értem miért baj a használt babakocsi. Én is hasznátan vettem pedig megnegehteem volna magamnak az újat is (jó,nem a fél millasat)de teljesen jó állapotban, barátnőmtől vettem. 18-as,ettől szebb lett a napod,hogy így beszóltál? Ne erősítsd a gazdag sznob sztereotípiát. Bár gondolom az arany tojást tojó tyúkon durrant el az agyad...nem kell. Ezt az oldalt csak akkor szabad használni ha nem veszed magadra vadidegen emberek szurka piszkáját.
2023. szept. 19. 13:57
 20/24 anonim ***** válasza:
57%

Unalmas hogy mindenhol azoknak az anyukaknak a legnagyobb a szaja kiknek a gyereke hasznalt cuccokba,filleres "babakocsinak" mondott valamibe toljak a gyereket

Ilyen reteg is kell...csak azt nem ertem miert pont ezeknek a legnagyobb a szajuk ,fokepp nem ertem hogy mire fel?!?!?!

Nem kell irigykedni,tanulni aztan dolgozni kellett volna. Vagy inditani egy vallalkozast.

Akkor lehetne most neked is fel millio ft er babakocsid.

Nekunk sem az egbol pottyant KEDVES KERDEZO!

Enis megtehetnek sokmindent. De nem mindegy hogy valamire csak ranezek es fizetem vagy ugy veszem meg hogy honapokig gyujtok vagy epp hitelt veszek fel hozza

Az eredmeny ugyan az,megvan. De nem mindegy hogy hogyan 🤔😀 szerencsere egy jo babakocsi megvetelehez nekunk csak eleg volt kinezni es rogton fizetni

Na ez a nem mindegy.

2023. szept. 19. 15:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!