Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 2,5 éves gyerek esetébe már...

2,5 éves gyerek esetébe már ciki a babakocsi?

Figyelt kérdés

Jól elvan benne

Persze tud önállóan már járni

Hosszabb távokat nemigazán bír még megtenni

Sajnos ismerosoktol egyre gyakrabban kapom meg ezeket a kedves szavakat:

Óhh még babakocsizik,minek??

Nem kell már neki az a kocsi!

Gyere szálj ki a kocsiból!

Add el a kocsit,már felesleges!

Ilyen nagy baba minek van még babakocsiba

😑

2023. ápr. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 41/46 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem 3 éves korig, amíg kiscsoportos ovis nem lesz nyugodtan lehet babakocsit használni. Utána nekem túlzás. Normális óvodás gyerek tud jönni gyalog, nyilván nem kell 30 km-es túrára vinni. Én nem szólok be senkinek. Nem is érdekel meddig tolja. Csak ez a véleményem, illetve mi eddig használtuk.
2023. ápr. 2. 09:36
 42/46 anonim ***** válasza:
69%

De miért kéne sétálnia? Ennyi idős gyerekek már vígan futóbicikliznek, jobb élmény is lenne a babakocsiban ülésnél, és legalább mozog is.

Ettől függetlenül nekem is megvolt még a babakocsi ennyi idős korukban, de kizárólag azért, hogy ha betegek voltak, akkor azzal menjünk dokihoz. 5-6 perc sétára van innen, de nyilván egy nyűgös, lázas gyereknek nem feltétlenül van kedve sétálni, akkor jól jött.

2023. ápr. 2. 10:34
 43/46 anonim ***** válasza:
40%
Szerintem ekkora gyereknek már nagyon nem kéne,mindjárt ovis lesz.oviba is babakocsiban viszed-hozod majd?
2023. ápr. 4. 15:35
 44/46 A kérdező kommentje:

43

Igen.

2023. ápr. 4. 20:10
 45/46 anonim ***** válasza:
74%
Te tudod kérdező de szegény gyerek így nagyon el fog lustulni és sosem lesz önálló és még az óvoda társai is ki fogják közösíteni.
2023. ápr. 4. 20:27
 46/46 anonim ***** válasza:
30%

Szerintem a kutyapóráz gyereknél a ciki

Miért nem lehet megtanítani időben, hogy fogod a kezem és nem szaladunk el

Annyi ilyen gyereket látni a játszótereken is.

Viszont meglehetne próbálni leszokni a babakocsiról, tudom kemény meló és az anyának sok türelem kell hozzá, de nem lehetetlen.

Később meg rosszabb lesz, amikor minden is hiszti lesz, nem csak a séta, hanem a fogmosás, az evés, az öltözés….

2023. ápr. 4. 21:40
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!