Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » 2,5 éves gyerek esetébe már...

2,5 éves gyerek esetébe már ciki a babakocsi?

Figyelt kérdés

Jól elvan benne

Persze tud önállóan már járni

Hosszabb távokat nemigazán bír még megtenni

Sajnos ismerosoktol egyre gyakrabban kapom meg ezeket a kedves szavakat:

Óhh még babakocsizik,minek??

Nem kell már neki az a kocsi!

Gyere szálj ki a kocsiból!

Add el a kocsit,már felesleges!

Ilyen nagy baba minek van még babakocsiba

😑

2023. ápr. 1. 21:01
1 2 3 4 5
 11/46 anonim ***** válasza:
57%
Én 3 évesem is még simán beleül, és használjuk is. Nem sűrűn érdekel ebben más véleménye. Mindenki törődjön a saját gyermekével.
2023. ápr. 1. 21:33
 12/46 anonim ***** válasza:
43%

sztem nem gáz, nekem a lányom a mai napig beleülne ha hagynám pedig már 3.5.. jó persze nem hagyom, de tavaly tömegközlekedéssel hoztam haza az oviból / bölcsiből a gyerekeket (akkor volt a kicsi 2-2.5) és mivel 2 gyerek nem fér el a biciklire a nagyobb (4-4,5 volt akkoriban) jött gyalog, én meg a kicsit toltam a babakocsiban.

Nekem haladosabb és biztonsagosabb volt a délutáni csúcsban, plusz bevallom munka után a francnak sem volt kedve ide oda kovalyogni a két gyerekkel csiga tempóban.

Amúgy meg hát sok okostojas mindent mindig jobban tud még jól megmondja, de közben meg nyilván úgysincs ugyanabban a helyzetben senki mint más.. szóval nem kell ezeket meghallgatni se...

imádtam én is ezeket mert mi a FULL belváros közepén élünk és van ahol 50cm a járda szabad része és ott az ember nem tud úgy sétálni egy kis gyerekkel mint ha mondjuk egy lakótelepen élne.. de azért okoskodni azt tudnak.

2023. ápr. 1. 21:36
 13/46 anonim ***** válasza:
72%

A lányom januárban volt 2,5 éves. Rövidebb távon sétálunk (2-2,5km oda-vissza), hosszabb távra, vagy időpontra babakocsival viszem. Nekünk is van szülőkaros tricikli (igaz, nem ez a nagy fajta, hanem egy régebbi ami kisebb, könnyebb), de annyira rossz a járda, hogy esélytelen eltolni, kerülőúton meg nem megyek.

Engem még nem kaptak el ilyen beszólásokkal, de azért többször megkapom, hogy ma nem sétáltok?

Egyébként felénk is több szülő eladta a babakocsit miután a kicsi megtanult járni, hogy aztán elautózzanak a boltig, ott pedig már sétálhat a baba a boltban jobbra balra.

2023. ápr. 1. 21:37
 14/46 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem ez nem ciki-nem.ciki kèrdèse. Egy ekkora gyereknek mar sok szabadon mozgàsra van szüksège, edzenie kell a làbizmait. Ebbem a babakocsi gàtolja.
2023. ápr. 1. 21:41
 15/46 anonim ***** válasza:
84%
nem hiszem 14es, hogy állandóan csak és kizárólag abban van a gyereke és emiatt majd nem fejlődik ki az izomzata..
2023. ápr. 1. 21:44
 16/46 anonim ***** válasza:
73%
Hát nálunk brutál dackorszak dúl. Ha kérek valamit, pl. hogy induljon el a másik irányba, tuti, hogy leveri a hisztit, hogy ő nem arra akar menni. Szalad mindenfelé, ha olyanja van, kitépi a kezét és nevetve rohan (hiába mondom el neki 80x, hogy nem szabad, stb.). Ha meg olyanja, akkor megáll minden egyes százszorszépnél, pitypangnál, bodobácsokat akar szedni, akkor meg azért veri ki a balhét, mert nem akar jönni, nézelődne...cipelni nem tudom, 15,5 kiló. Olyan, hogy kézenfogva sétálunk szépen, nem nagyon van, minden próbálkozásunk kudarcba fullad. Erősíti a lábizmait a bölcsiben, a játszótéren, vagyunk lent eleget amúgy. De ha dolgunk van, sietünk, célirányosan megyünk, az én gyerekemmel nem működik a séta, mert csak üvöltés a vége (vagy ő, vagy én).
2023. ápr. 1. 21:47
 17/46 anonim ***** válasza:
74%
Nálunk van egy anyuka aki még oviba is babakocsival hozza a gyereket, mert másképp sosem érnének be időben, hogy még a munkahelyére is átérjen.
2023. ápr. 1. 21:48
 18/46 anonim ***** válasza:
16%
Nálunk is van az oviban is de az a kisfiú beteg itt.
2023. ápr. 1. 21:51
 19/46 anonim ***** válasza:
57%
Dehogy ciki. Külföldi barátnőm jött hozzám a 4(!) éves gyerekével és elujsagolta, hogy most vett neki új babakocsit, mert az előzőt kinőtte. Na azon azért erősen csodálkoztam, de van ilyen, nyugat-europaban simán az ovist is belerakjak.
2023. ápr. 1. 21:52
 20/46 anonim ***** válasza:
72%
17: És ez miért ennyire durva? Mármint logikus magyarázat. Mindenki saját maga ismeri a gyerekét,a helyzetüket.
2023. ápr. 1. 21:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!