2,5 éves gyerek esetébe már ciki a babakocsi?
Jól elvan benne
Persze tud önállóan már járni
Hosszabb távokat nemigazán bír még megtenni
Sajnos ismerosoktol egyre gyakrabban kapom meg ezeket a kedves szavakat:
Óhh még babakocsizik,minek??
Nem kell már neki az a kocsi!
Gyere szálj ki a kocsiból!
Add el a kocsit,már felesleges!
Ilyen nagy baba minek van még babakocsiba
😑
sztem nem gáz, nekem a lányom a mai napig beleülne ha hagynám pedig már 3.5.. jó persze nem hagyom, de tavaly tömegközlekedéssel hoztam haza az oviból / bölcsiből a gyerekeket (akkor volt a kicsi 2-2.5) és mivel 2 gyerek nem fér el a biciklire a nagyobb (4-4,5 volt akkoriban) jött gyalog, én meg a kicsit toltam a babakocsiban.
Nekem haladosabb és biztonsagosabb volt a délutáni csúcsban, plusz bevallom munka után a francnak sem volt kedve ide oda kovalyogni a két gyerekkel csiga tempóban.
Amúgy meg hát sok okostojas mindent mindig jobban tud még jól megmondja, de közben meg nyilván úgysincs ugyanabban a helyzetben senki mint más.. szóval nem kell ezeket meghallgatni se...
imádtam én is ezeket mert mi a FULL belváros közepén élünk és van ahol 50cm a járda szabad része és ott az ember nem tud úgy sétálni egy kis gyerekkel mint ha mondjuk egy lakótelepen élne.. de azért okoskodni azt tudnak.
A lányom januárban volt 2,5 éves. Rövidebb távon sétálunk (2-2,5km oda-vissza), hosszabb távra, vagy időpontra babakocsival viszem. Nekünk is van szülőkaros tricikli (igaz, nem ez a nagy fajta, hanem egy régebbi ami kisebb, könnyebb), de annyira rossz a járda, hogy esélytelen eltolni, kerülőúton meg nem megyek.
Engem még nem kaptak el ilyen beszólásokkal, de azért többször megkapom, hogy ma nem sétáltok?
Egyébként felénk is több szülő eladta a babakocsit miután a kicsi megtanult járni, hogy aztán elautózzanak a boltig, ott pedig már sétálhat a baba a boltban jobbra balra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!