2,5 éves gyerek esetébe már ciki a babakocsi?
Jól elvan benne
Persze tud önállóan már járni
Hosszabb távokat nemigazán bír még megtenni
Sajnos ismerosoktol egyre gyakrabban kapom meg ezeket a kedves szavakat:
Óhh még babakocsizik,minek??
Nem kell már neki az a kocsi!
Gyere szálj ki a kocsiból!
Add el a kocsit,már felesleges!
Ilyen nagy baba minek van még babakocsiba
😑
Nekem mind a 2 gyerekemnél 1 évesen elég volt. Sétaltak, onnantól fogva nem voltak babák, hogy babakocsi kelljen. Kismotor, séta, vagy szülőkaros tricikli.
(Az oviba ahova a fiam jár, 3gyereket is tolnak reggelente babakocsival. Ilyenkor minden reggel sokkolódom. Ebből 1 gyerek 3 éves, a másik kettő 4. És nem, nincs semmi bajuk, csak "így gyorsabb"
Szia!
Habár nem vagyok anyuka, de ajánlom, hogy próbáljátok ki azokat a kisbicikliket, amiben stabilan ül, tudja hajtani, de ti is tolni. Így ha elfárad ugyanúgy vihetitek, mintha babakocsi lenni
Neharagudjatok ha esetleg valakit megbantok de nekem a tricikli kizart :(
Van egy jo babakocsink,elég drágán is vettük nem szivesen cserelnem le egy triciklire ami nekem ugyanugy babakocsi csak bicaj alakja van :/
Soha de soha nem lattam hogy azt gyerek hajtaná vagy barmi. Csak ul a gyerek es anyuka tolja mint egy babakocsit
Tenyleg ezer bocsanat ha valakit ezzel megbantok :(
Igen,bevallom azis kozrejatszik hogy a babakocsi nekem is gyorsabb es egyszerubb mint setalni vele :/
5!
Akkor mi a kérdés. Te eldöntöted neked kell a babakocsi. Sztem ha egyöntetűen mindenki azt mondaná, hogy ciki, akkor is hasznalnád, mert neked az a praktikus. Na meg mert drága volt 🤣🤦♀️
Miért foglalkozol mások véleményével? Más dolgokban is az ismerősök irányítanak?
Ez nagyon nem jó!
Anya vagy. Szarj le mindenkit magasról. Nehogy már a gyermeked szenvedjen,csakhogy az ismerősök ki legyenek elégítve basszus...
Amúgy 3 éves korig használtunk babakocsit.
A kisfiam már 1,5 évesen tudott hosszú távokat sétálni, nagyon ritkán vettem elő a babakocsit, csak ha sietnem kellett valahová, vagy több mindent kellett bevásárolni.
Hidegebb időszakban nem szeret sétálni, olyankor előkerült a babakocsi.
2 éves múlt, amikor kezdte a bölcsit, akkor derült ki, hogy terhes vagyok. A terhességem vége ilyen hideg időszakra esett, így majd 3 évesen is babakocsival vittem mindenhová, mert nem bírtam volna ölben cipelni őt, sőt a bölcsiből haza már busszal mentünk mert még babakocsival sem bírtam volna hazavinni, mivel egy nagy domb tetején lakunk.
Szerintem nem baj a babakocsi ennyi idősen, ahol mi élünk,Angliában, itt még bőven a 4-5 éveseket is beteszik a babakocsiba, ami már szerintem túlzás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!