Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Valóban idegesítő amit csinálo...

Valóban idegesítő amit csinálok vagy csak párom reagálja túl?

Figyelt kérdés

Mindenkinek vannak szenvedelyei ,hát nekem a babakocsik 😂

Van már egy 2 éves kisfiunk akivel a babakocsizás egy élmény hisz imádom tolni benne

A gyerek miatt járunk bababoltba is aprosagokert es mindig megnezem a babakocsikat

Venni nem veszek mar hisz van,de megnezem mindig mindegyiket

Es parom haragszik erte

Mindig mondta hogy amit csinalok ciki,idegesito es felesleges idohuzas

Olyan is volt mar hogy otthagyott a boltba mert latta hogy ismet a babakocsikat nezem a boltba 😶

Pedig esku hogy csak vegig szaladok a sorok kozott gyorsan,neha 1-2 megnezek jobban es ennyi

Utana mehetunk a dolgunkra

2023. márc. 14. 16:30
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
66%

Nos. Cikinek nem ciki, ugyanígy sok férfi végignézi a telefonokat, notebookokat, akármiket az elektronikai áruházban, ha arra jár, akkor is, ha nem akar venni épp. A férjednek van egy kis önértékelési problémája szerintem. Ezzel együtt lehet élni, de adott esetben kellemetlenségeket okozhat.

Idegesítőnek tényleg lehet idegesítő, ha sokáig nézegeted őket. De hát kinek mi a sok. Én a helyedben egyedül mennék a bababoltba, és probléma megoldva - vagy legalábbis ez a része.

Mert az első pontból következően - ti. ha tényleg van egy kis önértékelési probléma a háttérben - még lehetnek bonyodalmak. Szerintem érdemes ilyen apróságokkal is elmenni egy-két alkalommal párterápiára, ahol szaksegítséggel átbeszélhetitek őket, mielőtt nagyon elfajulnának. Ez a házasság gondozásának a része.

2023. márc. 14. 17:23
 12/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem értem, miért lenne idegesítőbb ezt nézni, mint ruhákat/cipőket/táskákat, vagy akár, ha férfiakról van szó, autókat/motorokat/elektronikai eszközöket... Amíg nem beteges a dolog, és nem költöd feleslegesen a pénzeteket erre, addig hadd érdekeljen már téged meg éppen ez.
2023. márc. 14. 17:26
 13/31 anonim ***** válasza:
93%
Nem idegesítő, ezt mindenki csinálja. Feleségem is képes leragadni ilyen helyeken, én meg például a MediaMarkt-ban bírok elveszni. Nincs ezzel baj, mindenkinek megvan az érdeklődési köre.
2023. márc. 14. 17:26
 14/31 anonim ***** válasza:
92%
Karácsony előtt megkért egy ismerős, ha megyek arra, nézzek be a Brendonba overálért az unokájának. 26 éves a lányom, és megnéztem a babakocsikat. Ehhez mit szólna a férjed? :D
2023. márc. 14. 17:29
 15/31 anonim ***** válasza:
69%
Biztos azt hiszi majd rá akarod beszélni hogy vegyen.
2023. márc. 14. 17:32
 16/31 anonim ***** válasza:
77%

Igazad van. En meg 2,5 evesen uj babakocsit is vettem az alom babakocsimat 🤩

Londonban laktunk, ott nem akkora tavolsagok vannak mintha egy otthoni lakotelepen elmegyunk a zoldsegeshez, igy itt sokaig hasznaljak az emberek.

2023. márc. 14. 17:34
 17/31 anonim ***** válasza:
62%

Ha naponta oda jártok, és elbaszol ott fél órát, az tényleg nagyon idegesítő lehet. Ha havi egyszer mentek, és tényleg csak öt percig tart, akkor egyértelműen túlreagálja.

A köztes eseteket meg nem lehet objektíven eldönteni.

Miért nem mész nélküle? Te is kedvedre nézelődhetnél, meg neki sem kéne türelmetlenkednie.

(Aki meg ennyi leírásból megszakérti, hogy a férjednek önértékelési gondjai vannak, azt én irl nagy ívben elkerülném.)

2023. márc. 14. 17:41
 18/31 anonim ***** válasza:
89%
Oh, én a lányrucikat mutogatom végig a férjemnek, ha együtt megyünk pl. Brendonba. “Ezt nézd, milyen cuki! Meg ez is! Meg ez is!” És szegényem tényleg végig is nézi velem. Egyáltalán nem ciki. Ja és nekünk fiunk van, így biztos nem veszek belőlük 🙈
2023. márc. 14. 17:55
 19/31 anonim ***** válasza:
86%
Néha ok, de mivel venni sem akarsz meg nem is kell, így elég feleyleges. Én a mosógépeket szoktam, de azért ha bedöglikntudjam melyik a következö
2023. márc. 14. 18:05
 20/31 anonim ***** válasza:
37%

Azért meghallgatnám férjed nézőpontjából is..

Amúgy "néha" rendezd le.. Akkor nem lesz ilyen frusztrált és turelmetlen

2023. márc. 14. 18:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!