Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő lehet ha ezt csinálom?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és én is tetszek neki ezért szoktunk beszelgetni messengeren. Sok helyen láttam hogy inkább az jön be a lányoknak ha kicsit flegma vagy és nem törődsz annyit velük 🤨 én viszont szeretek kedves,aranyos és törődő lenni. Ezért általában minden nap érdeklődők felőle hogy hogy van, hogy aludt, milyen napja volt, mit csinál éppen meg ilyenek. Szerintetek ez nagyon idegesítő tud lenni? Iszonyatosan tetszik és nem akarom elszúrni mert meg nem éreztem ilyet soha egy lány fele sem.2021. aug. 22. 09:47
1/14 anonim válasza:
Mik az ő reakciói? Abból indulj ki
2/14 anonim válasza:
Szerintem nem lehet idegesítő ez.
3/14 terminator9000 válasza:
Nemrosszbú de Ha tudod hogy tetszel neki mi akadályoz meg abban hogy elmond neki szeretnél vele együtt lenni?😅
4/14 anonim válasza:
Személytől függ, de szerintem az általánosságban nagyon igaz, hogyha ismerkedni akarsz, akkor mindenképp önmagadat add és ne tettesd magad másnak, mint aki vagy.
5/14 anonim válasza:
Ha ő is érdeklődik felőled, azaz ő is szokott beszélgetést kezdeményezni, akkor valószínüleg nem idegesíti.:)
(Amúgy ez egy hülyeség, hogy a lányoknak az jön be, ha flegma vagy. Ezt csak a bunkók csinálják.)
6/14 anonim válasza:
"Sok helyen láttam hogy inkább az jön be a lányoknak ha kicsit flegma vagy és nem törődsz annyit velük 🤨"
Na ezt semmiképpen ne csináld!
7/14 anonim válasza:
Szerintem egyáltalán nem idegesítő, ha kedves és rendes vagy! Ez a felgmázás meg bunkózás nem tudom, hogy kinek jön be.. Persze ezt én is hallottam már, én is lány vagyok, de se nekem nem jön be, se más lányt nem ismerek akinek ez imponál..
8/14 anonim válasza:
Nyugodtan torodj vele csak igy fogsz rendes lanyt talalni. Tulzasba nem kell vinni hogy tudni akarod napkozbe hogy mikor mit csinal, tudni minden pillanatarol. Ezt akar eleg lehet este is megbeszelni hogy milyen volt a masik napja, mit csinalt hasonlok. Nyilvan napkozbe is meglehet kerdezni merre jar de nem minden oraban. En legalabbis ezt nem szeretem.
9/14 anonim válasza:
A flegmaságnál mindenképp jobb. Ne zaklasd folyamatosan, de nyugottan keresd ha látod hogy ő is erdeklödik irántad. A flegmázással csak azt éred el hogy kiábrándítod magadból.
10/14 anonim válasza:
Önmagad add. Ne gondolkozz úgy, hogy mit kellene csinálnom, hogy ne szúrjam el. Viselkedj természetesen, add önmagad és abba szeressen bele, ne egy hamis képbe, ami nem te vagy. Ha nem jön be neki az az ember aki vagy, akkor ez van, tovább kell lépni, hosszú távon hidd el jobban jársz. Ahogy előttem is mondták, arra figyelj hogy ne ess túlzásba, ne szállj nagyon rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!