Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Idegesítő lehet ha ezt csinálom?
Figyelt kérdés
Van egy lány aki nagyon tetszik és én is tetszek neki ezért szoktunk beszelgetni messengeren. Sok helyen láttam hogy inkább az jön be a lányoknak ha kicsit flegma vagy és nem törődsz annyit velük 🤨 én viszont szeretek kedves,aranyos és törődő lenni. Ezért általában minden nap érdeklődők felőle hogy hogy van, hogy aludt, milyen napja volt, mit csinál éppen meg ilyenek. Szerintetek ez nagyon idegesítő tud lenni? Iszonyatosan tetszik és nem akarom elszúrni mert meg nem éreztem ilyet soha egy lány fele sem.2021. aug. 22. 09:47
11/14 anonim válasza:
A mérték a kérdés, és a helyes mérték attól függ, mit érez az adott lány törődésnek, és mikortól érzi ellenőrzésnek/stalkingnak. Azaz ahogy #1 mondja, abból indulj ki, hogyan reagál a lány.
De azért legyél tisztában azzal, hogy az, hogy "nem szúrod el", azaz "jól" csinálod, hogy eltalálod az arányt, még nem garancia arra, hogy tényleg jól fogjátok érezni magatokat, ha összejöttök. Tehát ne tulajdoníts akkora tétet az ismerkedésnek, mert az, hogy tényleg bejöttök-e egymásnak, csak akkor fog kiderülni, amikor már jobban ismeritek egymást.
12/14 anonim válasza:
Azért kérhetnél már egy randevút is tőle.
13/14 A kérdező kommentje:
Elhívtam találkozni de össze jött a barátnője bátyjával 😢
2021. aug. 28. 12:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!