Nem tudom elviselni az életképtelen embereket, idegesítenek (magasan van a mérce), emiatt mindig összeveszés van, és mindent én csinálok. Aki hasonló helyzetben van, hogy boldogul? (Ha valami egyedül nem megy?)
Megszoktam, hogy gyerekkorom óta megcsinálok mindent, valahogy megszoktam, hogy a szüleim önállóságra neveltek, sokszor mondták: "Á, megoldod." (Kamaszkoromban rengetegszer poénkodtunk ezen, és jó volt.)
Ma már vállalkozóként (építészet) ha hívok valakit, és az szerencsétlenkedik (nem azt a tempót, hozzáállást, szaktudást csinálja), akkor vagy összeveszés van, vagy egyszerűen elküldöm. A baj, hogy már semmire sincs emberem, és mindent én csinálok, pedig van ami több emberes lenne.
Aki hasonló helyzetben van, hogy viszonyul másokhoz?
30/F
Új vagy az építőiparban? Már sima ügyfélként is jól lehet látni, hogy az itthon maradt szakik egy részének se kézügyessége, se képesítése nincs ahhoz a munkához, amit vállalnak. Nem is kéri senki tőlük a bizonyítványukat vagy referenciákat, csak megkeresik a legolcsóbb embert, aki a környéken van.
Ha viszont van bizonyítvány és referencia is, akkor sokallják a munkadíjat és inkább az olcsóra mennek, aki a főállása mellett mókolgat magánban, aztán 5 nap után elfárad és nem megy többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!