Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babakocsik, hordozók » Milyen babakocsit vásároljunk?

Milyen babakocsit vásároljunk?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Október végén érkezik első gyermekünk. Párommal elkezdtük berendezni a babaszobát, de még néhány kisebb-nagyobb dolog hiányzik, köztük egy babakocsi is.

Ezeket néztem ki eddig:

[link]

(Heritage színben, a kilenc részes csomag)

[link]

(Koi színben e-króm/Fekete vázzal, de emellé külön kell venni hozzáillő bébihordót: [link] Koi színben)

Nektek melyik babakocsi jött be?

Akár másik darabokat is írhattok, minden lehetőségre kíváncsi vagyok!

Köszönöm a válaszokat előre is!

2022. júl. 11. 12:59
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

10 vagyok. Csak hogy beleszóljak a vitába, attól, hogy egy olcsóbb kategóriás babakocsit választ valaki (pl. én), az nem azt jelenti, hogy a hordozó is az. Mi pl. 2:1 babakocsit vettünk direkt, aminek van adaptere a nagy márkákhoz és a hordozó egy jó adac tesztes maxi cosi lett isofix talppal (kb. annyiba került, mint a babakocsi). Mert míg a babakocsi kvázi mindegy, sétálni, meg boltba megyünk vele, addig autóval sokat járunk autóúton, autópályán.

Aki Mucsaröcsögén arra használja a hordozó részt, hogy eltolja benne védőnőig a babát, vagy max a két utcával arrébb lévő boltba mennek autóval, annak tökéletesen megfelel bármi... Viszont annál a bárminél is érdemes megnézni, hogy a két szabvány közül, amik által minősíthető egy hordozó, a szigorúbbra feleljen meg. Már nem vagyok toppon a témában, de ha jól emlékszem, a szigorúbbnál már oldalirányú előírások is vannak törésvédelemre, nem csak hosszanti.

2022. aug. 13. 20:37
 22/23 anonim ***** válasza:
22. A te eseteddel semmi probléma. Én sem vagyok az, aki jaj mindenből milliós kell. De azt nem szeretem amikor habzó szájjal feleslegeznek, aztán ajánlanak egy olyan hordozót amibe bele nem tenném a gyereket. Amit ő mondott 3:1ben kocsi.
2022. aug. 13. 21:30
 23/23 anonim ***** válasza:
Igen, rá illik a hozzászólásom második fele. :) Nem mindegy mik az igények. Ha valakinek csak annyi, amit leírtam, akkor ámen, tényleg hót felesleges 100+ ezret elköltenie egy hordozóra, ahogy gyerekülésből is jó lesz a tesco gazdaságos. Megjegyzem az adac teszt marha drága, nem véletlen, hogy szinte csak a nagy márkák engedhetik meg maguknak. Meg is kérik a termékeik árát. Részemről ez nem jelenti azt, hogy minden más sz*r, csak nem tudja bizonyítani, hogy a terméke nem sz*r, mert nem áldozott a tesztre csilliárdokat. Nyilván autós ülésen nem spórolunk, szerintem ez alap, így inkább megveszem a teszteltet, persze. De azért némileg muszáj árnyalni a helyzetet.
2022. aug. 13. 22:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!