60*120-as vagy 70*140-es méretű kiságyat vásároljunk?
Első baba még nincs tapasztalatom e téren.
Köszi!
25hkm
Szia, nekem 70x140 es van, leszedheto raccsal. A lanyom 2 eves koraig racsokkal egyutt aludt, nem is akart belole kimaszni. Egyik nap aztan fogtuk magunkat es leszedtuk. Tettunk ra leeses gatlot, s azota ugy alszik rajta. A nyaron tolti a 3. evet. Most tervezem, hogy lecserelem az agyat, mert utban van a kisteso, s nem szeretnem, ha duhos lenne ra, mert elvette az agyat. A 2. babam viszont szerintem addig fog benne aludni, amig ki nem novi. Sulyra tuti elbirja, mert mar en is fekudtem rajta egyszer egy fel orat. Az unokahugom 12 eves, most lesz meg csak 140, neki mar nem lenne kenyelmes, de egy 8 eves 120 cm es gyereknek is siman jo lenne meg.
Viszont egy tanacs: Nalunk az elso idokben nem valt be a hatalmas agy, a baba kisebb helyen erzi jol magat kezdetben. Igy a 2. nak en veszek egy hasznalt mozest ringathato allvannyal, uj belessel. Ezt az elso 3 honapban biztos tudni fogom hasznalni. Elso gyerekkel feleslegesnek gondoltam, nem vettem, de mar banom, hogy nem vettem. Ha nincs ra penzed, beleld jol ki a kisagyat valahogy veszelymentesen..habar nem tudom, megoldhato e.
mindenképpen a nagyobbat
nekünk olyan van amit át lehet alakítani normális ággyá
leveszed a rácsokat és a lábát is ketté lehet venni
hasonló van mint a képen ezt is át lehet alakítani
és mivel 140cm hosszú simán jó volt neki 5-6 éves korig
A kisebb ágyat kb meddig tudnánk kihasználni?Mert nálunk az a helyzet hogy az emeleten van egy gyerekágy,ami még nem is volt használva sosem,és azt gondoltam berakni neki a későbbiekben,ezért gondoltam h nem lenne szükség olyan kiságyra ami később ifjúsági ággyá alakítható.
A 60*120-asat kb 2éves koráig tudja használni szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!