60*120-as vagy 70*140-es méretű kiságyat vásároljunk?

Figyelt kérdés

Első baba még nincs tapasztalatom e téren.

Köszi!

25hkm

2013. máj. 3. 18:05
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Teljesen mindegy jó ha 2 évet fog benne aludni. Az én lányom 21 hónapos és megüti magát minden fordulásnál. A hónapban új ágyat kap.
2013. máj. 3. 18:16
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem érdemes a nagyobbat venni, mert abban tovább el lesz majd. Mi nagyot kaptunk és olyat ami utána gyermek ággyá is átalakítható és nagyon praktikus. De mi azt kaptuk szerencsére, elég drágák az ilyen fajták.
2013. máj. 3. 18:17
 3/12 anonim ***** válasza:

Szia, nekem 70x140 es van, leszedheto raccsal. A lanyom 2 eves koraig racsokkal egyutt aludt, nem is akart belole kimaszni. Egyik nap aztan fogtuk magunkat es leszedtuk. Tettunk ra leeses gatlot, s azota ugy alszik rajta. A nyaron tolti a 3. evet. Most tervezem, hogy lecserelem az agyat, mert utban van a kisteso, s nem szeretnem, ha duhos lenne ra, mert elvette az agyat. A 2. babam viszont szerintem addig fog benne aludni, amig ki nem novi. Sulyra tuti elbirja, mert mar en is fekudtem rajta egyszer egy fel orat. Az unokahugom 12 eves, most lesz meg csak 140, neki mar nem lenne kenyelmes, de egy 8 eves 120 cm es gyereknek is siman jo lenne meg.

Viszont egy tanacs: Nalunk az elso idokben nem valt be a hatalmas agy, a baba kisebb helyen erzi jol magat kezdetben. Igy a 2. nak en veszek egy hasznalt mozest ringathato allvannyal, uj belessel. Ezt az elso 3 honapban biztos tudni fogom hasznalni. Elso gyerekkel feleslegesnek gondoltam, nem vettem, de mar banom, hogy nem vettem. Ha nincs ra penzed, beleld jol ki a kisagyat valahogy veszelymentesen..habar nem tudom, megoldhato e.

2013. máj. 3. 18:33
 4/12 anonim ***** válasza:

mindenképpen a nagyobbat

nekünk olyan van amit át lehet alakítani normális ággyá

leveszed a rácsokat és a lábát is ketté lehet venni

hasonló van mint a képen ezt is át lehet alakítani

[link]

és mivel 140cm hosszú simán jó volt neki 5-6 éves korig

2013. máj. 3. 20:13
 5/12 A kérdező kommentje:

A kisebb ágyat kb meddig tudnánk kihasználni?Mert nálunk az a helyzet hogy az emeleten van egy gyerekágy,ami még nem is volt használva sosem,és azt gondoltam berakni neki a későbbiekben,ezért gondoltam h nem lenne szükség olyan kiságyra ami később ifjúsági ággyá alakítható.

A 60*120-asat kb 2éves koráig tudja használni szerintetek?

2013. máj. 3. 20:56
 6/12 anonim ***** válasza:
addig tuti
2013. máj. 3. 21:04
 7/12 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Én is a nagyobbat javaslom. Nekünk 60x120-as van,de már bánom,hogy nem nagyobbat vettünk. Amikor a fiam álmában átfordul,akkor pont az a 10 centi hiányzik neki,hogy ne kenődjön fel a rácsra és normálisan meg tudjon fordulni. Most már marad ez,aztán majd lecseréljük a későbbiekben egy leesésgátlós gyerekágyra.
2013. máj. 3. 21:48
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem tök mindegy. A pénztárcádtól és a rendelkezésedre álló helytől függ. Vannak gyerkőcök, akiknek már egy éves koruk után leesésgátlós ágyat "kell" venni, mert annyira mocorognak, ha a rácsok felébresztik őket, és van olyan, akit meg leraksz és ott marad. Ha van a későbbiekre ágyad, akkor sztem nyugodtan vehetsz egy sima 60*120as 8000ft-os Ikeásat ( [link] aztán ha már kényelmetlennek találod átcseréled a másikra. Nekünk ilyen van, teljesen megérte az árát, most 16 hónapos, nekünk is van másik, 1 hónapon belül tervezem lecserélni, ő nem forgolódós, már többször aludt sima ágyon és soha nem esett le róla.
2013. máj. 3. 21:54
 9/12 anonim válasza:
0%
Attól függ, ki fog benne szundítani. Ha egy teltsovány hölgy, akkor ne csak hosszú, de széles is legyen a fekvőhely. Ha egy újszülött férfinak lesz, akkor elég egy kis mini kis pici ágyika is. Ha kutyának, akkor szerintem nem haragszik, ha nem költesz rá oly rengeteget, hanem alszik a te ágyadban az oldaladon.
2013. máj. 21. 00:31
 10/12 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam teljesen szétrázta a rácsos ágyat, úgyhogy vettünk neki utána 70x140-es leesésgátlós ágyat. Szerintem egy olcsó fenyő ágy megteszi az első időre (amit akár össze is ragaszthat a csavarozás közben), aztán lehet hogy utána már jó is lesz egy sima heverő/ágy neki.
2013. jún. 5. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!