Mit gondoltok erről a babakocsirol? Ilyet tervezek venni a kislanyomnak, viszont az ára gyanús nekem…
2022. febr. 12. 17:46
21/22 anonim válasza:
Nekem élőben azok a babakocsik, ahol a mózest lehet sport résszé alakítani, valahogy nagyon gagyi hatásúak voltak függetlenül a nevétől és a márkától. Egészen kis kompaktnak kinéző kocsik voltak, így elgondolkodtunk rajta, de többnyire nagyon vékony az oldalfaluk, nekem nem tűnt tartósnak. Mint a lapra csukható bevásárló kosaram kb. Így ÉN nem vennék ilyet, tényleg nézelődnék inkább a használt piacon, de ízlések és pofonok. Tapasztalatom nincs vele, valaki esküszik az ilyenekre.
22/22 anonim válasza:
Ne! Recseg, ropog, nyöszörög. Barátnőm ilyet rendelt, de borzalmas volt tolni is, és úgy ropogott mint ami mindjárt kileheli a lelkét. És összecsukni... na az kabaré volt! Ment is vissza a boltnak. Amíg kinézett egy jobb minőségűt addig az enyémet használta.
Én használtam vettem 50-ért 3in1. Könnyen szétszerelhető, könnyen összehajtható és nyitható.
Stabil, masszív szerekezete van, könnyű tolni, jó a tugózása, tágas mózes, minden eleme téliesíthető, a babakocsi táskája pedig nagyon jól tartja a hőt.
Ha megvan, hogy 50-et szánsz rá, akkor tele a marketplace is jó állapotú, kipróbálható márkás babakocsikkal. Inkább arra ruház be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!